Hvor mange Bluetooth-enheder kan jeg parre med Beoplay EX?

Beoplay_EX_0001.png

Beoplay EX kan huske op til seks Bluetooth-parringer og understøtter multipoint-forbindelse, hvilket betyder, at de kan parres med op til to enheder samtidigt. Når du parrer den syvende enhed med Beoplay EX, sletter de automatisk profilen på den første Bluetooth-enhed, der blev parret.


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk