Hvorfor oplades Beoplay EX ikke?

Sørg for, at indikatoren på ladeetuiet blinker orange, mens du oplader høretelefonerne. Hvis den ikke blinker, skal du flytte på høretelefonerne. Sørg for, at ørepropperne er sat helt på, før du placerer høretelefonerne i ladeetuiet.

Hvis der er sved eller væske på opladningskontakterne, kan der opstå korrosion. Rengør derfor laderterminalen eller høretelefonerne før opladning.