Hvordan opdaterer jeg Beoplay EX med den nyeste software?

For at få glæde af de nyeste produktfunktioner anbefales det altid at installere den nyeste softwareversion.
Du kan opdatere softwaren via Bang & Olufsen appen:

Åbn Bang & Olufsen appen, og vælg Beoplay EX. Hvis der er ny tilgængelig software, vises den øverst i produktmenuen. Du kan også blot trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne. Her skal du vælge "Product Settings -> Software -> Update Software" (Produktindstillinger -> Software -> Opdater software). En lille rød prik angiver, om der er en tilgængelig softwareopdatering.

Bemærk: Luk ikke appen, mens du opdaterer høretelefonerne, og husk at placere din mobilenhed og høretelefonerne tæt på hinanden. Indikatoren pulserer grønt under opdateringen og lyser derefter grønt i fem sekunder, når softwaren er blevet opdateret. Når indikatoren slukkes, er Beoplay EX klar til brug.