Sådan aktiverer du muligheden "Fjernsupport" på Bang & Olufsen-appen

Ved at aktivere fjernsupportfunktionen vil du give vores supportere fuld og direkte adgang til alle de produkter, der er knyttet til din Beng & Olufsen-konto. Adgangen vil være aktiveret i 72 timer, hvorefter den automatisk ophører igen. Denne adgang inkluderer:

Læsning af produktbrugerdata.

Mulighed for at ændre indstillinger på produkterne

Mulighed for at ændre produkternes adfærd

Aktivering af fjernsupport

Som vist ovenfor skal du kun bruge disse trin for at aktivere indstillingen Fjernsupport ved at åbne Bang & Olufsen-appen:

- Tryk på brugerikonet i øverste højre side af telefonens skærm.
- Vælg "Support mulighed".
- Vælg "Tillad fjernsupport"
- Tjek firkanten, hvor du tillader Bang & Olufsen-appen for at få flere oplysninger.
- Tryk på knappen "Tillad" nederst på din skærm.
- Bekræft og bekræft, at dine personlige oplysninger er korrekte.
- Tryk på "Kontokontrol".
- Vælg muligheden "Giv kontrol".
- Tjek firkanten, hvor du giver en af vores specialister adgang til din konto
- Tryk på knappen "Generér adgang".