Dataservice

Voor meer informatie over Dataservice beschrijft LG:

Met deze functie kunnen gebruikers kiezen tussen MHEG* (digitale teletekst) en Teletekst als beide een optie zijn. Indien slechts een van de opties beschikbaar is, wordt MHEG of Teletekst ingeschakeld, ongeacht de optie die u hebt geselecteerd.

* Het systeem bevat een "Multimedia and Hypermedia Experts Group" (MHEG) waarmee u door alle mogelijke weergaveopties kunt navigeren.

• Servicefuncties zijn mogelijk beperkt als de tv niet is verbonden met het internet.
  • Wanneer Live Playback is ingeschakeld, wordt deze service uitgeschakeld.
  • Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen.

Ook is in sommige landen alleen MHEG beschikbaar.

Om Dataservice in te stellen, druk op  en selecteer Instellingen gevolgd door Beeld & programma's...,Programma's en Dataservice.