Beveiligingsinstellingen

U kunt in het menu Veiligheid  configuratie-items vergrendelen om bijvoorbeeld de toegang tot programma's en toepassingen te beperken.

1. Druk op  om het menu Home te openen.
  2. Gebruik de pijltjestoetsen om Instellingen te selecteren en druk op de middelste knop.
  3. Druk op  of  om Beeld & programma’s... te selecteren en druk op demiddelste knop.
  4. Druk op  of  om Veiligheid te selecteren en druk op de knop T20-Nav-Right.jpg .
  5. Druk op  of  om een menu-item te selecteren en druk op de middelste knop.
  6. Volg de instructies op het scherm.

Tv-programmavergrendelingen*

LG beschrijft voor informatie over tv-programmavergrendelingen:

Deze functie werkt op basis van de informatie die de omroep verzendt. Als het signaal onjuiste informatie bevat, werkt deze functie derhalve niet.
Deze functie voorkomt dat kinderen sommige tv-programma's voor volwassen kunnen zien, afhankelijk van het blokkeringsniveau dat u hebt ingesteld. Voer een wachtwoord in om een geblokkeerd programma te bekijken. De classificatie verschilt per land.

Wordt alleen ondersteund in de digitale modus.

Het eerste wachtwoord is '0000'.
Als u Frankrijk als land hebt geselecteerd, is dit wachtwoord niet '0000' maar '1234'.

Stel in het menu Veiligheid de optie Veiligheid in op Aan en selecteer Tv-programmavergrendelingen.*

*Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen. In andere markten heet de functie Tv-programmavergrendelingen Kanaalblokkeringen.

Kanaalblokkeringen

LG beschrijft voor meer informatie over kanaalblokkeringen:

Hiermee blokkeert u programma's met ongeschikte inhoud voor kinderen. De programma's kunnen worden gekozen, maar het scherm blijft leeg en het geluid wordt gedempt. Voer het wachtwoord in om naar een geblokkeerd programma te kunnen kijken.

Het eerste wachtwoord is '0000'.
Als u Frankrijk als land hebt geselecteerd, is dit wachtwoord niet '0000' maar '1234'.

Zet in het menu Veiligheid de optie Veiligheid op Aan en selecteer Kanaalblokkeringen. Selecteer vervolgens de kanalen die u wilt blokkeren, gevolgd door het pictogram Kanaalblokkeringen en selecteer VERGRENDELEN. In sommige landen worden kanalen en Kanaalblokkeringen programma's en Programmablokkeringen genoemd.

Toepassingsblokkeringen

LG beschrijft voor meer informatie over toepassingsblokkeringen:

U kunt de toepassing vergrendelen of ontgrendelen.

Het eerste wachtwoord is '0000'.
Als u Frankrijk als land hebt geselecteerd, is dit wachtwoord niet '0000' maar '1234'.

De vergrendelingsfunctie is niet direct beschikbaar voor de toepassing die momenteel wordt uitgevoerd.

Stel in het menu Veiligheid de optie Veiligheid in op Aan en selecteer Toepassingsblokkeringen. Selecteer vervolgens de applicaties die u wilt vergrendelen.

Invoerblokkeringen

Deze functie is alleen in bepaalde markten beschikbaar. LG beschrijft voor meer informatie over invoerblokkeringen:

U kunt de invoerblokkeringen in- of uitschakelen.

Het eerste wachtwoord is '0000'.
Als u Frankrijk als land hebt geselecteerd, is dit wachtwoord niet '0000' maar '1234'.

Stel in het menu Veiligheid de optie Veiligheid in op Aan en selecteer Invoerblokkeringen. Selecteer vervolgens de ingangen die u wilt vergrendelen.

Wachtwoord resetten

LG beschrijft voor meer informatie over het wachtwoord:

U kunt hier het wachtwoord voor de tv instellen of wijzigen.

Het eerste wachtwoord is '0000'.
Als u Frankrijk als land hebt geselecteerd, is dit wachtwoord niet '0000' maar '1234'.