Muziek opnemen

Music Catch is alleen in bepaalde landen beschikbaar.

Voor informatie over Music Catch beschrijft LG:

Dit is een functie die u op elk gewenst moment kunt gebruiken om muziek van de tv op te nemen.
  1. Druk tijdens de live-uitzending op de knop (OK).
  2. Druk op de knop Opnemen starten in de linkerhoek van het scherm.
  3. Druk op de knop START MUZIEKOPNAME.
  • Selecteer een apparaat dat moet worden gebruikt voor de muziekopname als er een USB-schijf is aangesloten op de tv.
  • Er als niet genoeg ruimte vrij is op de USB-schijf, werkt Music Catch mogelijk niet correct. Om de functie Music Catch te kunnen gebruiken, hebt u een USB-schijf met ten minste 100 MB nodig.
  • Opgeslagen bestanden kunnen worden bekeken in de Muziek-app en u kunt ze openen op uw pc of draagbare apparaten.
  • Opgenomen bestanden worden opgeslagen in AAC- of MP3-indeling. (De opslagindeling is afhankelijk van het tv-model.)
  • Als u tijdens de opname van app of ingang wisselt, stopt de opname automatisch en worden de opnamebestanden opgeslagen.
  • Alleen beschikbaar bij analoge uitzendingen.
  • Met de functie Music Catch kunt u maximaal twee uur muziek opnemen.