Internetkanalen

Deze functie geldt alleen in bepaalde markten.

Via deze service, die via het internet werkt, kunt u uitzendingen in realtime bekijken. U kunt informatie op nieuwe internetkanalen bekijken of uw favoriete kanalen beheren in CHANNEL PLUS.

CHANNEL PLUS activeren

1. Druk op  om het menu Home te openen.
  2. Gebruik de pijltjestoetsen  of  en de middelste knop om Instellingen te selecteren, gevolgd door Beeld & programma's..., Algemeen.
  3. Zet CHANNEL PLUS Aan.

* In sommige markten moet u de CHANNEL PLUS-app selecteren en openen via het startmenu.

LG beschrijft voor meer informatie over het kijken van een internetkanaal:

1. U kunt een internetkanaal bekijken via Live TV.
  2. Klik tijdens het kijken van een internetkanaal op de groene knop op de afstandsbediening. U kunt CHANNEL PLUS starten.
  3. U kunt de service 'Interactief kanaal' gebruiken. Daarmee kunnen gebruikers gemakkelijk van inhoud met betrekking tot het huidige kanaal genieten zonder tussen apps te schakelen.
    U kunt het interactieve kanaal gebruiken door op de knoppen op uw afstandsbediening te drukken of door op uw scherm te klikken volgens de instructies die op het scherm van het internetkanaal worden weergegeven.*
  • Sommige internetkanalen ondersteunen deze service mogelijk niet.
  • Sommige inhoud kan ertoe leiden dat er van de Live TV-app naar een andere app moet worden geschakeld.
  • De tv moet verbonden zijn met een netwerk met internettoegang.
  • U moet instemmen met de gebruikersovereenkomst voor kijkinformatie en gepersonaliseerde advertenties om deze functie te kunnen gebruiken.
  • Live Playback, gepland kijken en opnemen zijn niet beschikbaar voor internetkanalen.
  • Internetkanaaldiensten kunnen door de omroep zonder voorafgaande kennisgeving worden gestopt of gewijzigd.
  • Open de CHANNEL PLUS-app en druk op de knop Instellingen om Uit te selecteren als u niet naar internetkanalen wilt kijken.**

* Deze functies zijn alleen beschikbaar in bepaalde markten.

**Dit geldt alleen voor bepaalde markten. In andere markten kan deze functie worden ingesteld via het menu Algemeen.