Hoe gebruik ik Spotify Connect

U hebt Spotify Premium nodig om Connect te kunnen gebruiken.

1. Voeg uw luidsprekers toe aan uw wifi-netwerk (zie de gebruikersinstructies voor het product voor details https://support.bang-olufsen.com/hc/en-us/articles/115002287089).
  2. Stel de Spotify-app op uw telefoon, tablet of computer in met hetzelfde wifi-netwerk als hierboven.
  3. Speel een song af in Spotify en kies 'BESCHIKBARE APPARATEN'.
  4. Kies uw luidsprekers om het afspelen van uw muziek te starten.

Veel luisterplezier.

Licenties

De Spotify-software is onderhevig aan licenties van derden die u hier kunt vinden:

https://developer.spotify.com/esdk-third-party-licenses/