Hoe kan ik mijn BeoSound 1 terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

Om de fabrieksinstellingen van de BeoSound 1 opnieuw in te stellen opent u de Bang & Olufsen-app en gaat u naar Instellingen. Klik op Mijn producten en kies het apparaat. Vervolgens klikt u onder het menu Configureren op Instellingen, vervolgens op Reset, en bevestigt u de optie Fabrieksinstellingen opnieuw instellen om de fabrieksinstellingen van het apparaat te herstellen.

U kunt de BeoSound 1 ook terugzetten naar de fabrieksinstellingen aan de hand van het gaatje in het aansluitpaneel. Gebruik een rechtgetrokken paperclip om een lange druk toe te passen. Als zowel de statusled als de lensled 1 keer rood knipperen, zal de BeoSound 1 worden gereset. Na ongeveer 1,5 minuten is de BeoSound 1 klaar om hem opnieuw in te stellen voor het eerste gebruik.