Luidsprekergroepen en geluidsmodi gebruiken

U kunt uw televisie uitbreiden tot een volledig surround-soundsysteem door BeoLab-luidsprekers en -subwoofers aan te sluiten.

Wanneer u een apparaat inschakelt, selecteert de televisie automatisch de geschikte geluidsmodus voor het apparaat dat u gebruikt. U kunt echter op elk moment een andere geluidsmodus selecteren. Wanneer u de televisie inschakelt, wordt ook automatisch de tv-luidsprekergroep geselecteerd. U kunt altijd een andere groep actieve luidsprekers kiezen als u vanop een andere plaats naar muziek wilt luisteren, bijvoorbeeld wanneer u aan de eettafel zit of in een fauteuil. U kunt de instellingen van de geluidsmodus aanpassen en luidsprekergroepen instellen. Voor meer informatie, zie het artikel 'GELUIDSINSTELLINGEN'.

Wanneer u een apparaat configureert, kunt u een geluidsmodus kiezen die automatisch moet worden geselecteerd wanneer u dit apparaat inschakelt. Meer informatie over de voorgeprogrammeerde selectie kunt u  vinden onder luidpsrekergroepen in het artikel 'GELUIDSINSTELLINGEN'.

Een geluidsmodus selecteren

U kunt een geluidsmodus selecteren die past bij de bron die u gebruikt.

1. Druk op  LIST, vervolgens op  of   om Geluid te openen in het scherm van de BeoRemote One en druk op de  middelste  knop.
  2. Druk op of  om de gewenste geluidsmodus te selecteren en druk op de  middelste knop.
  3. Druk op om Geluid te verwijderen van het scherm.

Een luidsprekergroep selecteren

Selecteer de luidsprekergroep die past bij uw luisterpositie.

1. Druk op LIST en vervolgens op of  om Luidspreker op het scherm van de BeoRemote One te openen en druk op de middelste knop.
  2. Druk op of om de gewenste luidsprekergroep te selecteren en druk op de middelste knop. De geselecteerde luidsprekers worden automatisch ingeschakeld.
  3. Druk op om Luidspreker van het scherm te verwijderen.