App en content store

Het Home-menu toont de verzameling applicaties op uw televisie. Net als de apps op uw smartphone of tablet bieden de apps op uw televisie specifieke functies voor een rijkere tv-ervaring. Voorbeelden zijn apps zoals YouTube, Twitter, games, videotheken of weersvoorspellingen. U kunt ook de internetapp gebruiken om op het internet te surfen.

Let op: de LG Content Store-app is niet beschikbaar in alle landen.

Apps en andere inhoud komen uit de LG Content Store, die u via het Home-menu kunt openen. Om te starten, zijn er reeds enkele apps op uw televisie geïnstalleerd. Om apps uit de content store te installeren, moet de televisie met het internet zijn verbonden.

De selectie apps om te downloaden kan in de loop der jaren veranderen. Bovendien zijn we niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en de prestaties van gedownloade apps aangezien de app-aanbieders ze kunnen wijzigen of verwijderen.

Voor meer informatie over de content store   beschrijft LG:

LG Content Store

U kunt snel en handig naar TV-SHOWS, Films, en meer bladeren om direct te kijken. U kunt ook apps uit diverse categorieën zoals educatief, entertainment, lifestyle, nieuws en games downloaden en gebruiken.

1. Druk op de HOME-knop op de afstandsbediening.
  2. Hierdoor wordt LG Content store geopend.

• Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen.
  • In bepaalde landen kunnen de functies beperkt zijn.
  • De inhoud kan variëren afhankelijk van het model of het land.
  • Wees voorzichtig bij gebruik door kinderen. Kinderen kunnen via dit product toegang krijgen tot ongeschikte online-inhoud. U kunt ongeschikte online-inhoud blokkeren door te toegang tot bepaalde apps te beperken.**

Aanbevolen inhoud op het Hoofdscherm...

Op het hoofdscherm van de LG Content Store wordt de populairste inhoud voor elke categorie weergegeven. Selecteer de inhoud om details weer te geven.

• Om deze functie te kunnen gebruiken, is een internetverbinding vereist.

*To configure the settings, press  and select Settings followed by Picture & Programmes..., Safety and then Application Locks. Safety must be set to On.

Mijn content

Door uw gewenste inhoud aan Mijn content toe te voegen, kunt u deze inhoud gemakkelijk en snel gebruiken, wanneer u maar wilt.

1. Druk op de HOME-knop op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Mijn content in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Selecteer Content toevoegen.
  4. Zoek naar inhoud.
  5. Select your desired content from the search results to add it to My Content.
    - You can also select from among recommended content shown under the search box and directly add it to My Content.
  • Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen.
  • Het type inhoud dat u kunt toevoegen aan Mijn contentkan per land verschillen.
  • Er is een internetverbinding nodig om deze functie te gebruiken.
  • U kunt toegevoegde inhoud op dezelfde manier toevoegen/verwijderen als de manier waarop u apps beheert.*
  • Sommige inhoudservices die aan Mijn content zijn toegevoegd, kunnen niet beschikbaar zijn als de service om wat voor reden dan ook door de provider wordt beëindigd.

*Zie voor meer informatie over het beheer van apps het artikel BASISBEDIENING'.

Zoek naar inhoud.

U kunt zoeken naar video‘s, muziek of andere zaken op het internet door  Zoekente selecteren in het Home-menu. Gebruik het toetsenbord op het scherm om tekst in te voeren.* U kunt de functie Zoeken ook vinden in de BeoRemote One LIST.

*Let op: niet alle functies zijn overal beschikbaar.

Voor meer informatie over zoeken naar inhoud, beschrijft LG:

1. Voer een zoekwoord in.
  2. Change the settings of the features provided by Search.

- Some apps provide a feature that lets you search within your TV. If you run a search in such apps, the search will be carried out in Search.
  • De zoekresultaten kunnen variëren, afhankelijk van het kanaal, de regio, de netwerkinstellingen en of u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden.
  • De zoekresultaten kunnen variëren afhankelijk van de toetsenbordinvoer.

Apps en content gebruiken

Voor meer informatie over het gebruik van apps en content,  beschrijft LG:

Apps installeren

1. Druk op de HOME-knop op de afstandsbediening.
  2. Hierdoor wordt LG Content Store geopend.
  3. Selecteer de categorie Apps en games boven in het scherm. De lijst met beschikbare apps in de geselecteerde categorie wordt weergegeven.
  4. Selecteer in de lijst een app die u wilt instellen.
  5. Lees de details van de app en druk vervolgens op installeren.
  6. Wanneer de installatie voltooid is, kunt u de app direct uitvoeren.
  • De beschikbare categorieën kunnen variëren per land of servicestatus.
  • Als uw tv onvoldoende opslagruimte heeft, kunt u de apps installeren door een extern opslagapparaat aan te sluiten.
  • Sommige USB-opslagapparaten worden mogelijk niet ondersteund of werken niet goed.
  • USB-stations die apps van andere tv's bevatten, kunt u niet gebruiken.

VOD-inhoud bekijken

Met realtime streaming kunt u onmiddellijk genieten van series, films en meer.

1. Druk op de HOME-knop op de afstandsbediening.
  2. Hierdoor wordt LG Content Store geopend.
  3. Selecteer de gewenste categorie uit de categorieën boven aan het scherm, zoals TV-SHOWS en Films. De lijst met beschikbare inhoud in de geselecteerde categorie wordt weergegeven.
  4. Selecteer een item in de lijst.
  5. Lees de gegevens van de inhoud en druk dan op Nu bekijken.
  6. U kunt de gewenste inhoud afspelen. Een app kan nodig zijn om de inhoud af te spelen Installeer de app om de inhoud af te spelen als deze nog niet is geïnstalleerd.
  • Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen.
  • De beschikbare categorieën kunnen variëren per land of servicestatus.