Smart TV

Met Smart TV krijgt u bijvoorbeeld toegang tot het internet en kunt u meldingen ontvangen, geluid horen en informatie bekijken vanaf een ander smartapparaat.

Voor meer informatie over Smart TV beschrijft LG:

Home

Als u tv kijkt, drukt u op de knop THUIS op de afstandsbediening om de Smart-functie snel te kunnen uitvoeren.*

Live-menu

Als u tv kijkt, kunt u eenvoudig naar andere programma's zoeken door de aanwijzer naar de rechterkant van het scherm te bewegen. U kunt ook op de knop rechts op uw afstandsbediening drukken om het Live-menu te zien. U kunt het programma dat u zoekt vinden en snel en eenvoudig overschakelen.*

LG Content Store

Op uw LG webOS tv kunt u op uw gemak van games, applicaties en meer genieten.

• De configureerbare items kunnen verschillen per land.*

*Meer informatie over het HOME-menu vindt u in het artikel 'BASISBEDIENING'. Meer informatie over het Live-menu  vindt u in het artikel 'PROGRAMMALIJST EN FAVORIETEN'.Meer informatie over de LG Content Store vindt u in het artikel 'APP EN CONTENT STORE'.

Mijn starter

Voor meer informatie over Mijn starter beschrijft LG:

Met Mijn starter kunt u informatie via uw tv bekijken, zoals de huidige tijd, het weer en schema's die u hebt toegevoegd aan uw smartapparaat.

• Door Mijn starter op uw tv of in de LG TV Plus-app in te stellen, kunt u Mijn starter automatisch openen op een bepaald tijdstip wanneer uw tv is ingeschakeld.*
  • Sommige functies zijn alleen beschikbaar nadat u de LG TV Plus-app op uw smartapparaat hebt geïnstalleerd.

*U kunt Mijn starter op uw tv inschakelen door op te drukken, en vervolgens Instellingen te selecteren, gevolgd door Beeld & Programma's..., Algemeen, Timers, Timer inschakelen, Mijn starter instellen  en daarna Aan te selecteren.

Instellingen via de LG TV Plus-app configureren

1. Download de LG TV Plus-app uit de app store van uw smartapparaat.
  2. Sluit uw tv en smartapparaat op hetzelfde netwerk aan.
  3. Open de LG TV Plus-app die u op uw smartapparaat heeft geïnstalleerd.
  4. Selecteer Mijn starter in de LG TV Plus-app en stel de opties in.

Programmering bekijken via Mijn starter

Volg de instructies om het delen van programmering met uw tv via de LG TV Plus-app in te stellen. Daarna kunt u de programmering die aan uw smartapparaten is toegevoegd op uw tv bekijken.

1. Druk op de THUIS-knop op de afstandsbediening.
  2. Open Mijn starter door het tijdstip in de rechterbovenhoek van uw scherm te selecteren.
  • Als er geen tijd wordt weergegeven, stel dan de tijd in op uw tv.

• Als uw tv met meerdere smartapparaten is verbonden en er programma's mee uitwisselt, krijgt u de programmagids te zien van het laatste smartapparaat waarmee u gedeeld heeft.
  • U kunt programmering delen zonder Mijn starter instellen te configureren.

Internet

LG schrijft het volgende over de webbrowser:

U kunt de website openen wanneer u het webadres in de URL-balk typt. Als u het zoekwoord invoert, wordt informatie over het zoekwoord opgezocht op basis van de zoekmachine.*

1. Druk op de THUIS-knop op de afstandsbediening.
  2. Start de toepassing Webbrowser.

1. U kunt de huidige pagina aan het beginscherm toevoegen, of de huidige pagina toevoegen of verwijderen via Bladwijzers. (Als u een pagina hebt toegevoegd aan het beginscherm, kunt u deze alleen vanuit het beginscherm verwijderen. In dit geval wordt de pagina niet verwijderd uit Bladwijzers.)
  2. Hiermee wordt de huidige pagina opnieuw geladen.
  3. U kunt Mini TV aan- of uitschakelen.
  4. Zoomt in of uit op het scherm.
  5. Geschiedenis: U kunt de geschiedenislijst openen of verwijderen.
    Bladwijzers : U kunt de lijst met bladwijzers openen of verwijderen.
    Instellingen : U kunt eenvoudige instellingen voor de browser configureren.
    Tekenset: U kunt de taal wijzigen als de inhoud niet correct op de webpagina wordt weergegeven.
  6. U kunt de browser op volledige schermgrootte gebruiken. Gebruik de afstandsbediening om de aanwijzer boven aan het scherm te plaatsen en terug te keren naar het oorspronkelijke scherm. Volledig scherm sluiten wordt weergegeven.
  7. Sluit de Webbrowser.
  8. De Aanbevolen sites en Meest bezochte site worden op een nieuw tabblad weergegeven.
    Aanbevolen sites is mogelijk niet beschikbaar in uw land.
    Als u Aanbevolen sites wilt verbergen, kiest u Uit in Instellingen.
  • De Webbrowser ondersteunt alleen HTML5-media, niet de Flash Plug-in.
  • De Webbrowser ondersteunt geen installatie van plug-ins.
  • In de Webbrowser kunnen mediabestanden mogelijk niet afgespeeld worden als deze een andere indeling hebben dan: JPEG / PNG / GIF.
  • De Webbrowser wordt mogelijk gesloten als er onvoldoende geheugen is.
  • In de Webbrowser worden alleen tv-lettertypen gebruikt. Daardoor wordt tekst mogelijk in lettertypen weergegeven die anders zijn dan de lettertypen op de pc.
  • In de Webbrowser kunnen geen bestanden en lettertypen gedownload worden.
  • Aangezien de Webbrowser een tv-browser is, werkt deze mogelijk anders dan pc-browsers.
  • Aangezien de webbrowser een tv-browser is, wordt sommige inhoud mogelijk niet goed afgespeeld.
  • Wees voorzichtig bij gebruik door kinderen. Kinderen kunnen via dit product toegang krijgen tot ongeschikte online-inhoud. U kunt ongeschikte online-inhoud blokkeren door te toegang tot bepaalde apps te beperken.**

*In sommige markten moet u als bladwijzer gemarkeerde websites selecteren in plaats van zoekwoorden.

**Voor het configureren van de instellingen, druk op , en selecteer Instellingen, gevolgd door Beeld & Programma's..., Veiligheid, en vervolgens Toepassingsblokkeringen.

De Webbrowser instellen

Druk op het MenuIcon.png pictogram boven aan het scherm en selecteer Instellingen.

Bij Opstarten - U kunt de startpagina van de browser instellen op De pagina 'Nieuw tabblad' openen / Verder gaan waar ik ben gebleven / Startpagina:.*

Zoekmachines - U kunt de standaardzoekmachine selecteren.

Aanbevolen sites - U kunt de instellingen wijzigen, zodat Aanbevolen sites wordt weergegeven.

De balk Bladwijzers altijd weergeven - U kunt de instellingen wijzigen, zodat de balk Bladwijzers altijd wordt weergegeven.

Privé-browsen - U kunt de instellingen zo configureren dat er geen zoekgeschiedenis wordt opgeslagen.

Filteren van website -
Goedgekeurde websites : U kunt de instellingen configureren om alleen geregistreerde webpagina's te openen.
Geblokkeerde websites : U kunt de instellingen configureren om bepaalde websites te blokkeren.

• Als u de functie Filteren van website wilt gebruiken, moet u het wachtwoord voor de tv invoeren. Het eerste wachtwoord is '0000'. Als u Frankrijk als land hebt geselecteerd, is dit wachtwoord niet '0000' maar '1234'.

*Deze functie is alleen in bepaalde landen beschikbaar.

Gebruik van de filterfunctie

Met de filterfunctie kunt u de toegang beperken tot bepaalde online inhoud die mogelijk niet geschikt is voor kinderen. We raden u ten zeerste aan om deze blokkeringsfunctie in te schakelen als uw kinderen via de tv toegang hebben tot het internet om problemen zoals "cyberpesten" of toegang tot ongepaste inhoud te voorkomen. Om van deze functie gebruik te kunnen maken heeft u een betaald abonnement nodig en moet u een overeenkomst afsluiten met Digital Arts Inc.*

Aanmelden voor i-Filter...

1. Druk op Aanmelden voor i-Filter in de Filterinstellingen.
  2. Lees de dienstvoorwaarden en meld u aan. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u de filterfunctie activeren.

Filterinstellingen wijzigen...

1. Druk op i-Filter configureren in de Filterinstellingen.
  2. Voer het wachtwoord in.
  3. U kunt de filter in- en uitschakelen, en het filterniveau en de registratie-informatie van de gebruiker instellen.
    • Filteren instellen op
      i-Filter Aan : schakelt filteren in.
      i-Filter Uit : schakelt filteren uit.
    • Stel een filterniveau in:
      Klik op filtersterkte instellen.
      Stel vervolgens de filtersterkte in door de instructies op het scherm te volgen.

Afmelden...

Deze optie is ingeschakeld wanneer u zich voor de betaalde filterfunctie heeft aangemeld.

1. Druk op i-Filter configureren in de Filterinstellingen.
  2. Voer het wachtwoord in.
  3. Klik op filtersterkte instellen.
    Meld u af door de instructies op het scherm te volgen.

Door de optie Initiële instellingen herstellen te selecteren nadat u zich voor de filterfunctie heeft aangemeld, wordt de functie opgeheven maar het contract niet beëindigd.

• Als u de filterfunctie weer wilt hervatten, moet u zich opnieuw aanmelden via Aanmelden voor i-Filter.

Zelfs als de filterinstellingen, nadat u zich hebt uitgeschreven, op i-Filter Uit staan ingesteld, kunnen er abonnementskosten in rekening worden gebracht tot uw opzegging voltooid is.

*Deze functie is alleen in bepaalde landen beschikbaar. Om de Filterinstellingen te bekijken, drukt u op en selecteert u webbrowser, gevolgd door het menupictogram in de rechterbovenhoek en vervolgens Instellingen

Bluetooth

U kunt Bluetooth gebruiken om muziek te streamen vanaf elk type muziekbron of direct vanaf uw mobiele apparaat. Sluit uw apparaat via Bluetooth aan op de tv.

Een apparaat koppelen...

Zorg ervoor dat uw apparaat zich in koppelmodus bevindt.

1. Druk op T30-Home2.jpg om het Home-menu te openen.
  2. Gebruik de pijltjestoetsen om Instellingen  te selecteren en druk op de middelste toets.
  3. Druk opT20-Nav-Up.jpg ofT20-Nav-Down.jpg om Geluid & BeoLink... te selecteren en druk op de middelstetoets.
  4. Druk op T20-Nav-Up.jpg of T20-Nav-Down.jpg om de Bronnenlijst te selecteren en druk op de T20-Nav-Right.jpg knop.
  5. Druk op T20-Nav-Up.jpg of T20-Nav-Down.jpg om Bluetoothte selecteren en druk op de middelste knop.
  6. Markeer in het menu Bluetooth de optie KOPPELEN en druk op de middelste knop om te zoeken naar een apparaat om aan uw televisie te koppelen.
  7. Als het apparaat wordt ingeschakeld voor koppelen, vindt de koppeling plaats.

Een apparaat ontkoppelen...

1. Druk op T30-Home2.jpg om het Home-menu te openen.
  2. Gebruik de pijltjestoetsen om Instellingen  te selecteren en druk op de middelste toets.
  3. Druk opT20-Nav-Up.jpg ofT20-Nav-Down.jpg om Geluid & BeoLink... te selecteren en druk op de middelstetoets.
  4. Druk op T20-Nav-Up.jpg of T20-Nav-Down.jpg om de Bronnenlijst te selecteren en druk op de T20-Nav-Right.jpg knop.
  5. Druk op T20-Nav-Up.jpg of T20-Nav-Down.jpg om Bluetoothte selecteren en druk op de middelste knop.
  6. Selecteer in het Bluetooth-menu de gekoppelde apparaten en druk op de middelste knop  zodat u een lijst met gekoppelde apparaten te zien krijgt.
  7. Selecteer het apparaat dat u wilt ontkoppelen en druk op de middelste knop.
  8. Selecteer  VERWIJDEREN en druk op de middelste knop.

Meldingen

Over meldingen schrijft LG het volgende:

Meldingen geeft realtime meldingen van diverse apps en LG-services door. In het centrum wordt de status van actieve apps weergegeven en kunt u alle meldingen op één plek weergeven, verwijderen en starten.

1. Druk op de THUIS-knop op de afstandsbediening.
  2. Voer de applicatie Meldingen uit.

1. U kunt meldingen verwijderen.
  2. Voor meldingen met veel inhoud, drukt u op meer om deze in de volledige weergave te openen.
  3. U kunt alle meldingen verwijderen.
  4. U kunt de app starten of naar de URL gaan.

Let op: niet alle functies zijn overal beschikbaar.