Welke services zijn compatibel met mijn BeoSound 1?

iOS- en Android-apparaten kunnen met BeoSound 1 worden gebruikt. De software van uw apparaat moet altijd de recentste versie zijn. Als u naar uw BeoSound 1 wilt streamen (behalve wanneer u Bluetooth gebruikt), moeten het gebruikte apparaat en de BeoSound 1 met hetzelfde thuisnetwerk zijn verbonden, zie Start

De BeoSound 1 moet worden ingesteld voor gebruik met Spotify, TuneIn en Deezer. Dit betekent dat u uw inloggegevens in de Bang & Olufsen App moet invoeren. Als u geen account hebt, kunt u zich de volgende webpagina‘s registreren:

TUNEIN: https://tunein.com/account/new/signup/

DEEZER: http://www.deezer.com

SPOTIFY: https://www.spotify.com

(Deezer en Spotify moeten minstens Premium-accounts zijn)

Merk op dat TuneIn, Deezer en Spotify mogelijk niet op alle markten beschikbaar zijn.

Van zodra u bent gestart met het afspelen vanaf Spotify, TuneIn of Deezer, kunt u de App sluiten en zelfs het apparaat uitschakelen. De momenteel geselecteerde afspeellijst zal tot het einde blijven afspelen, of tot u pauzeert of de BeoSound 1 uitschakelt of een andere bron selecteert om op de BeoSound 1 af te spelen. De bediening van Spotify, TuneIn en Deezer, zoals het bladeren door tracks, kan op het apparaat met uwBang & Olufsen App of door de BeoSound 1 aan te raken.

Als de Bang & Olufsen App actief is op het mobiele apparaat, kunt u de weergave “overdragen“ naar de BeoSound 1 door het product in uw app te selecteren of door kort (2 seconde) op de bovenkant van de BeoSound 1 te tikken. De tikindicator zal 1 keer wit knipperen als bevestiging. Het duurt ongeveer 5 seconden om de verbinding tussen uw apparaat en de BeoSound 1 tot stand te brengen.

Als Spotify, Deezer of TuneIn wordt gedempt of gepauzeerd of als een van hen de laatst afgespeelde bron was, kunt u naar de muziekbron tikken door op de bovenkant van de BeoSound 1 te tikken.