Verbind uw BeoSound 1 met andere Bang & Olufsen-producten via Multiroom

Met de Multiroom van Bang & Olufsen kunt u gezamenlijk bronnen afspelen en de ervaring uitbreiden naar alle of alleen de geselecteerde producten op uw netwerk. De Bang & Olufsen App biedt een eenvoudig en snel overzicht van alle bronnen.

Meer informatie over de Multiroom-functie en de Bang & Olufsen App vindt u op www.bang-olufsen.com/nl/collection/multiroom

Om de Multiroom-functie te kunnen gebruiken, moeten de producten zich in hetzelfde netwerk bevinden. Als u bijvoorbeeld een BeoSound 35 in de ene ruimte en de BeoSound 1 in een andere ruimte hebt en als beide producten met hetzelfde netwerk zijn verbonden, kunt u op de bovenkant van de BeoSound 1 tikken om naar de afgespeelde inhoud op de BeoSound 35 te luisteren.

U kunt de Bang & Olufsen App gebruiken om producten te “linken” zodat ze hun bronnen met andere producten kunnen delen. Gelinkte bronnen worden in de bronlijst in de Bang & Olufsen App met een linksymbool aangeduid. Om producten te linken, opent u de Bang & Olufsen App, gaat u naar ‘INSTELLINGEN’ – ‘BEOLINK’ – ‘LINK NAAR ANDERE PRODUCTEN’. Er wordt een lijst met geïdentificeerde producten op het thuisnetwerk weergegeven. Maak verbinding met het gewenste primaire en secundaire product.

Zie ook: Hoe schakel ik tussen mijn bronnen zonder mijn mobiel apparaat te gebruiken?