De BeoSound 1 reageert niet op de bedieningen, wat moet ik doen?

Als de BeoSound 1 niet meer reageert, kunt u een reset van de hardware uitvoeren. Sluit de BeoSound 1 met de kabel aan op het stroomnet en schakel hem in.

Houd de inschakelknop aan de linkerkant van de aansluiting in het aansluitpaneel ongeveer 20 seconden ingedrukt. Hierdoor zal de BeoSound 1 worden uitgeschakeld en vervolgens opnieuw worden ingeschakeld.