Aansluitingen

Op het aansluitpaneel van uw televisie kunt u signaalingangkabels en een hele reeks extra producten zoals een Blu-rayspeler of een muzieksysteem aansluiten.

Producten die op deze uitgangen worden aangesloten, kunnen in het menu Bronnen  worden geregistreerd. Voor meer informatie, zie het artikel 'AANGESLOTEN PRODUCTEN INSTELLEN'.

De afbeelding toont een voorbeeld van aansluitingen op de uitgangen  AERIALSATen PL1-4 .

Voor u producten op uw televisie aansluit, mag u niet vergeten om de televisie van de netstroom los te koppelen. Dit geldt niet wanneer u een bron op een HDMI IN- of USB-uitgang aansluit.

Afhankelijk van het type product dat u op de televisie aansluit, zijn andere kabels en mogelijk ook andere adapters noodzakelijk. Kabels en adapters zijn verkrijgbaar bij uw Bang & Olufsen-dealer.

Tuner

Als u de functies van de harddiskrecorder gebruikt in combinatie met een satellietschotel, moet u een LNB-kop met twee uitgangen gebruiken. Als u meer dan één satellietschotel heeft, moet u ook een DiSEqC-schakelaar gebruiken. Neem voor meer informatie contact op met uw Bang & Olufsen-dealer.

Let op dat tuneropties afhankelijk zijn van uw markt.

Luidsprekers

Gebruik Bang & Olufsen-luidsprekers. Kabels zijn verkrijgbaar bij uw Bang & Olufsen-dealer.

U kunt ook tot acht draadloze luidsprekers aansluiten. Voor meer informatie, zie het artikel 'GELUIDSINSTELLINGEN'.

Om de beste draadloze verbinding te verkrijgen, wordt het aanbevolen om alle draadloze luidsprekers binnen een bereik van ongeveer 9 meter van de televisie te plaatsen.

Plaats geen obstakels voor de televisie of de draadloze luidsprekers, want dit zou storingen in de draadloze verbinding kunnen veroorzaken. De draadloze luidsprekers moeten in één kamer worden opgesteld en moeten vanaf de televisie zichtbaar zijn. Raadpleeg de bedieningshandleiding van uw luidspreker om na te gaan of uw luidspreker draadloos kan worden aangesloten.

Producten met HDMI™-uitgang

Producten met een HDMI-aansluiting, zoals een set-topbox, kunnen op elke vrije HDMI IN-aansluiting van de televisie worden aangesloten. Voor meer informatie over het instellen van aangesloten producten, zie het artikel 'AANGESLOTEN PRODUCTEN INSTELLEN'.

Een geconfigureerde bron kan op de BeoRemote One worden geselecteerd. Sommige bronnen kunnen via het menu Home worden geselecteerd.

Aangesloten producten kunnen worden bediend met de eigen afstandsbediening of u kunt een Peripheral Unit Controller-tabel (PUC) downloaden, indien beschikbaar, om de afstandsbediening van Bang & Olufsen te gebruiken. Voor meer informatie, zie het artikel 'SERVICE EN SOFTWARE-UPDATE'.

Aansluitpanelen

Producten die u permanent op het aansluitpaneel aansluit, kunnen in het  menu  Bronnen worden geregistreerd door voor elke bron op  te drukken. Voor meer informatie, zie het artikel 'AANGESLOTEN PRODUCTEN INSTELLEN.

Wij raden aan om uw televisie met het internet te verbinden zodat u de Smart TV-functies kunt gebruiken, software-updates kunt ontvangen en Peripheral Unit Controller-tabellen (PUC) kunt downloaden. Met PUC-tabellen kunt u aangesloten producten van een ander merk dan Bang & Olufsen bedienen met uw Bang & Olufsen-afstandsbediening.

Sluit de stroomaansluiting ( ͠  ) op het aansluitpaneel van uw televisie aan op het stopcontact.

De bijgeleverde stekker en het netsnoer zijn speciaal ontworpen voor dit product. Vervang de stekker niet. Als het netsnoer beschadigd is, moet u er een nieuw kopen bij uw Bang & Olufsen-dealer.

( ͠  ) Netsnoer (Scherm)
Aansluiting netsnoer.

SoundCenter - aansluitpaneel

( ͠  ) Netsnoer (SoundCenter)
Aansluiting netsnoer.

STAND
Voor aansluiting van een gemotoriseerde stand of muurbeugel. Voor meer informatie over het kalibreren van een vloerstand of muurbeugel, zie het artikel 'STANDINSTELLINGEN'

PUC 1-3 (A+B)
Voor infraroodbedieningssignalen naar externe producten die op een HDMI IN-aansluiting zijn aangesloten. Zo kunt u producten van een ander merk dan Bang & Olufsen bedienen met uw Bang & Olufsen-afstandsbediening.

MIC
Alleen voor de aansluiting van een kalibratiemicrofoon om aangesloten luidsprekers automatisch te kunnen kalibreren.

PL 1-4 (Power Link)Voor de aansluiting van externe luidsprekers in een surround-soundopstelling. Voor meer informatie, zie het artikel 'PRODUCTEN AANSLUITEN'.

LINE-IN, OPTICAL-IN
Lijningang/optische ingang links en rechts.

(Ethernet)
Voor verbinding met het internet.Voor toegang tot het internet, Smart TV, software-updates en PUC-downloads.

Zorg ervoor dat de kabelverbinding tussen het product en de router het gebouw niet verlaat om contact met hoogspanning te vermijden.

Wij raden sterk aan dat u uw televisie instelt om automatisch de software te updaten, zie het artikel 'SERVICE EN SOFTWARE-UPDATE'.

SERVICE
Voor servicedoeleinden.

HDMI IN A-D
Met de High Definition Multimedia Interface kunt u allerlei bronnen, zoals set-topboxen, multimediaspelers, blu-rayspelers of een computer aansluiten. Om producten van Bang & Olufsen te bedienen met uw Bang & Olufsen-afstandsbediening en voor optimale geluidskwaliteit raden wij aan dat u producten aansluit op de HDMI-aansluitingen van de SoundCenter.

Tv-scherm - hoofdaansluitpaneel

Alleen voor de EU

Alleen voor China

Voor Hong Kong/Azië

Alleen voor Japan

Alleen voor Korea

Alleen voor Noord-Amerika

RS232 (ALLEEN SVC)
Alleen voor servicedoeleinden.

LAN/CTRL
Voor aansluiting van de ethernetkabel op het SoundCenter. Alleen voor installatie.

1-3 (antenne-ingangen)

Alleen voor installatie. Antenne-ingangen, bijvoorbeeld voor een digitaal antenne-/kabel-tv-netwerk, digitale satelietsignalen of een UHD tv-signaal. U hebt mogelijk niet alle aansluitingen 1, 2 en 3. De antenne-ingangen moeten worden verplaatst naar het centrale aansluitingsgebied van de tv met gebruik van de meegeleverde tuner-verlengkabel. Zorg dat de getallen op de ingangen overeenkomen met de getallen op de tuner-verlengkabels.

HDMI IN 4
Met de High Definition Multimedia Interface kunt u allerlei bronnen, zoals set-topboxen, multimediaspelers, blu-rayspelers of een computer aansluiten. Om producten van Bang & Olufsen te bedienen met uw Bang & Olufsen-afstandsbediening en voor optimale geluidskwaliteit raden wij aan dat u producten aansluit op de HDMI-aansluitingen van het SoundCenter.

USB IN 2-3()
Voor de aansluiting van een USB-apparaat om digitale foto-, video- of muziekbestanden te bekijken. Als u een USB-schijf of SSD aansluit, kunt u die gebruiken als externe harddiskrecorder.

Tv-scherm - zijaansluitpaneel

Alleen voor de EU

Alleen voor China

Alleen voor Hong Kong/Azië

Alleen voor Japan

Alleen voor Korea

Alleen voor Noord-Amerika

HDMI IN 1 & 3*
Met de High Definition Multimedia Interface kunt u allerlei bronnen, zoals set-topboxen, multimediaspelers, blu-rayspelers of een computer aansluiten. Om producten van Bang & Olufsen te bedienen met uw Bang & Olufsen-afstandsbediening en voor optimale geluidskwaliteit raden wij aan dat u producten aansluit op de HDMI-aansluitingen van het SoundCenter.*HDMI 2 gereserveerd voor SoundCenter-communicatie.

USB IN 1 ()
Voor de aansluiting van een USB-apparaat om digitale foto-, video- of muziekbestanden te bekijken. Als u een USB-schijf of SSD aansluit, kunt u die gebruiken als externe harddiskrecorder.

PCMCIA KAARTSLEUF X 2
Voor de invoer van een CA-module en -kaart voor de toegang tot gecodeerde digitale kanalen. Neem voor meer informatie over compatibele kaart- en modulecombinaties contact op met uw Bang & Olufsen-dealer. Deze aansluitingen zijn alleen op sommige markten beschikbaar.

Tv-scherm - middenaansluitpaneel

Alleen voor de EU

Alleen voor China

Alleen voor Hongkong/Azië

Alleen voor Japan

Alleen voor Korea

Alleen voor Noord-Amerika

ANTENNA /CABLE IN
Antenne-ingang voor een digitale antenne/kabel-tv-netwerk of voor een analoog tv-signaal.

700 mA LNB IN Satellite Sub
Antenne-ingang voor digitale satellietsignalen. Deze aansluiting is alleen op sommige markten beschikbaar.

700mA LNB IN Satellite Main
Antenne-ingang voor digitale satellietsignalen. Deze aansluiting is alleen op sommige markten beschikbaar.

ANTENNE /(UHDTV)
Antenne-ingang voor een digitale antenne/kabel-tv-netwerk of voor een analoog tv-signaal. Deze aansluiting is alleen op sommige markten beschikbaar.