De televisie draaien

De televisie draaien met behulp van uw afstandsbediening.

De televisie draaien op een vloerstand

1. Druk op LIST, vervolgens op of  om STAND op het scherm van de BeoRemote One te openen en druk op de middelste knop.
  2. Selecteer Manuele bediening en druk op de middelste knop.
  3. Druk op  of om de televisie via de buis van de vloerstand te draaien.
  4. Druk op  of  om de televisie via de basis van de vloerstand te draaien, of ...
  5. ... druk op  of  om een gewenste draaipositie voor de televisie te markeren en druk op de middelste knop.

De televisie draaien op een muurbeugel

1. Druk op LIST, vervolgens op of   om STAND op het scherm van de BeoRemote One te openen en druk op de middelste knop.
  2. Selecteer Manuele bediening en druk op de middelste knop.
  3. Druk op of  om de televisie te draaien, of ...
  4. ... druk op  of  om een gewenste draaipositie voor de televisie te markeren en druk op de middelste knop.

Om de gemotoriseerde vloerstandfunctie te kunnen gebruiken, moet u de vloerstand eerst kalibreren. Voor meer informatie, zie het artikel 'STANDINSTELLINGEN'.