Multi-view

Met Multi-view kunt u een tweede programma of externe invoer in een andere weergave bekijken.

Om Multi-view te openen, drukt u op LIST en dan op  of om Multi View te vinden op het scherm van de BeoRemote One en drukt u op de middelste knop.

Voor meer informatie over het gelijktijdig bekijken van twee bronnen beschrijft LG:

1. Druk op de THUIS-knop op de afstandsbediening.
  2. Start de app Multi-view.

• In de modus Multi-view selecteert u Knop Volledig scherm aan/uit in elk scherm om het scherm te vergroten naar volledig scherm.
  • Selecteer terwijl u tv kijkt het gewenste scherm om de audio van het geselecteerde scherm hoorbaar te maken.
  • Gebruik de knoppen P Omhoog/Omlaag op uw afstandsbediening om een ander kanaal te kiezen op het geselecteerde scherm.
  • Multi-view is mogelijk niet beschikbaar voor Ultra HD-kanalen.
  • Multi-view en de opnamefunctie (alleen in bepaalde landen beschikbaar) kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.
  • Multi-view en Live Playback (alleen beschikbaar in bepaalde landen) kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.
  • Als u Multi-view gebruikt, kan dit afhankelijk van het aangesloten apparaat of de sterkte van het uitgezonden signaal worden beperkt.

Invoer selecteren

1. U kunt de invoer voor elk scherm kiezen door op Meer boven aan uw tv-scherm te klikken.

• Wanneer u de functie voor de eerste keer gebruikt, wordt op een van de schermen de Live TV waarnaar u onlangs hebt gekeken of externe input weergegeven. De functie onthoudt vervolgens de combinatie van instellingen voor de beide schermen voor toekomstig gebruik.*
  • Het beeldtype dat op het ene scherm wordt ondersteund, kan variëren, afhankelijk van de instellingen op het andere scherm.
  • De beschikbare instellingen voor de twee schermen variëren, afhankelijk van het model of het land.

*Deze functie is alleen in bepaalde landen beschikbaar.