Onderhoud

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het normale onderhoud, waaronder de reiniging.

Gebruik nooit alcohol of andere oplosmiddelen om onderdelen van de televisie te reinigen.

Scherm

Gebruik een mild glasreinigingsmiddel en maak het beeldscherm voorzichtig schoon zonder dat er resten of strepen achterblijven. Sommige microvezeldoeken kunnen door hun ruwheid de optische coating beschadigen.

Behuizing en bedieningselementen

Verwijder stof van de buitenkant met een zachte, droge doek. Verwijder vlekken of vuil met een zachte vochtige doek en een oplossing van water en mild reinigingsmiddel, zoals afwasmiddel.

Afdekking luidspreker

Tijdens het reinigen raden we aan de afdekplaat van de luidspreker te verwijderen. Vermijd het rechtstreeks verstuiven van vloeistof op het scherm. Dit kan de luidsprekers beschadigen. Gebruik in plaats daarvan een zachte doek. Verwijder voorzichtig de afdekplaat door ze aan de zijkant en de onderkant te ondersteunen.