Stand-bylampje

Het stand-bylampje  onderaan in het midden van de televisie zal u informeren over de status van de televisie.

(Ononderbroken groen) De televisie is ingeschakeld, maar er is geen beeld op het scherm.
 (knipperend groen) De televisie werd losgekoppeld van de netvoeding en opnieuw gekoppeld.
 (Traag knipperend rood) Koppel de televisie niet los van de netvoeding. Kan worden veroorzaakt door nieuwe software die wordt geactiveerd.