Apparaten met afstandsbediening

U kunt uw televisie niet alleen bedienen met uw afstandsbediening van Bang & Olufsen, maar ook met andere afstandsbedieningsapparaten.

Bang & Olufsen-app

De bediening van uw televisie met de app van Bang & Olufsen is mogelijk niet beschikbaar in de huidige
softwareversie.
U kunt de app van Bang & Olufsen downloaden via de QR-code.

IOS-download-QR.png Android-download-QR.png
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40.png Android_english_get_CMYK.png

De app van Bang & Olufsen stelt u in staat om uw televisie met een smartphone of iOS-tablet te bedienen
en is vooral handig voor het streamen van muziek.* Uw televisie
en het apparaat moeten zich op hetzelfde netwerk bedienen.

*De app van Bang & Olufsen ondersteunt smartphones met de nieuwste iOS-versie of Android
(versie 4.0 of hoger) en tablets met iOS (nieuwste iOS-versie).
De app van Bang & Olufsen kan uw televisie bedienen. Hij ondersteunt echter niet alle
functies van BeoRemote One.

NB: Er moet de eerste keer een configuratie worden uitgevoerd met de BeoRemote One. Om de BeoRemote App te gebruiken,
moet uw televisie verbonden zijn met een netwerk.

LG TV Plus-app

U kunt de functies van uw tv bedienen met de app die is geïnstalleerd op uw smartapparaat.

LG beschrijft voor meer informatie over de LG TV Plus-app:

Uw tv bedienen met de app LG TV Plus

U kunt op de knoppen op het scherm van uw smartapparaat tikken om de tv te bedienen.

1. U kunt diverse apps gebruiken die op uw tv zijn geïnstalleerd.
  2. U kunt tv-kanalen kiezen, het volume regelen, enz.
  3. U kunt de aanwijzer op het tv-scherm bewegen.
  • Het scherm en de functionaliteit van de app kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • Beschikbare functies kunnen variëren, afhankelijk van het land en OS

Mobiele verbinding

LG beschrijft voor informatie over mobiele verbindingen:

Met Magic - mobiele verbinding kunt u genieten van de inhoud die is opgeslagen op de smartapparaten van anderen via uw tv en deze delen.

• Het wordt aanbevolen dat u Lollipop of latere versies van Android op uw Android smartapparaten uitvoert.

Een smartapparaat verbinden via Magic - mobiele verbinding

Configureer een verbinding volgens onderstaande stappen:

1. Installeer de LG TV Plus-app op uw smartapparaat.
  2. Verbind uw tv en het smartapparaat met hetzelfde netwerk.
  3. Open de LG TV Plus-app en maak verbinding met uw tv volgens de instructies op het weergegeven scherm.
  4. Druk op de knop HOME voor weergave. Een lijst van de aangesloten smartapparaten wordt weergegeven aan de rechterkant van het scherm.
  5. Selecteer het gewenste smartapparaat.

• Android smartapparaten zullen automatisch opnieuw verbinding proberen te maken in de netwerkzone nadat de eerste verbinding tot stand is gebracht.

Inhoud delen met Magic - mobiele verbinding

U kunt via uw tv genieten van de inhoud die op uw smartapparaat is opgeslagen en deze delen.

1. Open de LG TV Plus-app die is geïnstalleerd op uw smartapparaat.
  2. Stel de gewenste inhoud in op uw tv.
  • De ondersteunde functies kunnen variëren, afhankelijk van de versie en fabrikant van het besturingssysteem van uw smartapparaat.

Een muis en toetsenbord gebruiken

Het gebruik van een muis is alleen in bepaalde markten mogelijk. LG beschrijft voor meer informatie over het gebruik van een muis en toetsenbord:

Een vaste/draadloze USB-muis gebruiken

Sluit de muis aan op de USB-poort. Gebruik de muis om de aanwijzer op het tv-scherm te verplaatsen en het gewenste menu te selecteren.

• De rechtermuisknop en de speciale knoppen van de muis werken niet.
  • Als u een draadloze USB-muis/-toetsenbord gebruikt, wordt de werking beïnvloed door de afstand en de draadloze omstandigheden.

Een vast/draadloos USB-toetsenbord gebruiken

Sluit het toetsenbord aan op de USB-poort. Via het aangesloten toetsenbord kunt u tekst invoeren.

• Op sommige schermen kunt u geen tekst invoeren.
  • U wordt aanbevolen om een product te gebruiken waarvan de compatibiliteit met LG-tv's is getest LOGITECH K360, LOGITECH K400, LOGITECH K750, LG Electronics MKS-1200
  • U kunt de invoertaal wijzigen door op de taalwijzigingstoets of de rechter Alt-toets te drukken. U kunt deze tevens wijzigen door de Ctrl-toets en de spatiebalk tegelijkertijd ingedrukt te houden.*
  • Het gebruik van het draadloze USB-toetsenbord kan worden beïnvloed door het bereik en de draadloze omgeving.
  • Gebruik het toetsenbord op het tv-scherm of een USB-toetsenbord als u tekst wilt invoeren in het tekstveld.

* In sommige markten kunt u de taal wijzigen met de rechter Alt-toets. U kunt de modus dan wijzigen door op F12 te drukken.

Een gamepad gebruiken

In sommige markten kunt u een gamepad met USB-aansluiting gebruiken. LG beschrijft voor informatie over het gebruiken van een gamepad:

Sluit uw gamepad aan op de USB-poort van de tv als een gamepad vereist is voor de game.

• U wordt aanbevolen om een gamepad te gebruiken waarvan de compatibiliteit met LG-tv's is getest. LOGITECH F310, LOGITECH F510, LOGITECH F710, LOGITECH Rumblepad 2, LOGITECH Cordless Rumblepad 2, LOGITECH Dual Action Gamepad, MICROSOFT Xbox 360 Controller (cable), SONY Playstation(R)3 Controller