Muziek- en videodiensten

Krijg toegang tot diensten zoals Spotify, Deezer en TuneIn, als u de vereiste abonnementen hebt, en doorzoek en stream muziek voor elke gelegenheid.

Krijg toegang tot YouTube om verschillende video's te bekijken, zoals film- en tv-fragmenten, muziekclips, korte video's en andere inhoud die door gebruikers is geüpload.

Om muziek- of videodiensten te gebruiken, moet uw televisie met het internet zijn verbonden. Zie voor meer informatie het artikel 'NETWERKINSTELLINGEN'.

Niet alle diensten zijn in alle landen beschikbaar.

Een video- of muziekdienst openen

Open en activeer een dienst om video's of muziek van uw keuze te bekijken of te beluisteren. De diensten zijn beschikbaar via uw afstandsbediening of via apps in het menu Home.

1. Druk op  en gebruik de pijltjestoetsen om een als app beschikbare dienst te selecteren en druk vervolgens op de middelste knop, of...
  2. ...druk op TV of MUSIC om de bronnen op het scherm van de BeoRemote One te openen en op  of  om de toegekende bronnaam van de gewenste dienst te selecteren en druk vervolgens op de middelste knop.*
  3. Voer indien nodig de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de betreffende account in.

*Voor NETFLIX en AMAZON dient u direct op de betreffende knop te drukken om ze te selecteren.

De Spotify-software is onderhevig aan licenties van derden die u hier kunt vinden:
https://developer.spotify.com/esdk-third-party-licenses/