Inleiding

De handleiding wordt regelmatig bijgewerkt om rekening te houden met nieuwe functies die geïntroduceerd worden met software-updates. Wij gaan ervan uit dat uw dealer uw product heeft afgeleverd, geïnstalleerd en ingesteld. Voor al uw servicevragen kunt u steeds terecht bij uw Bang & Olufsen-dealer. Vind uw dichtstbijzijnde dealer via onze website www.bang-olufsen.com

Deze televisie is een samenwerking tussen Bang & olufsen en LG. Voor meer informatie over de volgende functies zijn er beschrijvingen uit de handleiding van LG beschikbaar.

• Apparaten met afstandsbediening
  • App- en content store
  • Foto's, video's en muziekbestanden
  • Smartphones en tablets
  • Smart TV
  • TV-gids
  • Programma-informatie
  • Zenderinstellingen
  • Speel terug
  • Opnemen
  • Twee bronnen tegelijkertijd bekijken
  • HbbTV
  • Teletekst
  • Digitale tekst
  • Dataservice
  • Instellingen (beeld, programma's, netwerk, algemeen, veiligheid, toegankelijkheid)

Let op dat sommige functies niet op alle markten beschikbaar zijn.

Op deze website van Bang & Olufsen vindt u ook informatie over andere functies, zoals verbindingen, geluidsinstellingen en software-updates.

U kunt de huidige gebruikershandleidingen openen via een computer of een slim apparaat.

We raden aan dat u vertrouwd raakt met een aantal verschillen tussen uw Bang & Olufsen-afstandsbediening en de afstandsbediening die beschreven wordt in de handleiding van LG. Voor meer informatie, zie het artikel 'AFSTANDSBEDIENING'.

Belangrijke informatie! Bang & Olufsen is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en prestaties van internetdiensten, inclusief gedownloade apps. Bang & Olufsen biedt de technische basis voor het ontvangen van internetdiensten. Bang & Olufsen kan geen garanties geven met betrekking tot de diensten omdat de leveranciers de inhoud en de voorwaarden kunnen veranderen, waaronder het verwijderen van apps. Beschikbare internetdiensten en apps kunnen verschillen per markt.