Hoe schakel ik tussen mijn bronnen zonder mijn mobiel apparaat te gebruiken?

U kunt tussen uw muziekbronnen schakelen via een ‘dubbele tik’ op de bovenkant van uw BeoSound 1.

Om de volgorde te wijzigen waarin uw bronnen worden geactiveerd wanneer u een ‘dubbele tik’ op de bovenkant van de BeoSound uitoefent of om de weergegeven bronlijst in de BeoSetup app of Bang & Olufsen app te wijzigen, gaat u naar het menu ‘UW INHOUD’ in de Bang & Olufsen App en vervolgens naar het menu ‘BRONNEN’.