Hoe stel ik mijn BeoSound 2 in voor een nieuw draadloos netwerk?

U kunt de BeoSound 2 de huidige netwerkinstellingen laten vergeten om hem voor een nieuw draadloos netwerk in te stellen. Druk kort op de knop SETTINGS rechts naast de aansluiting in het aansluitpaneel, de lensled zal een traag amberkleurig knipperlicht geven. Selecteer BeoSound 2 in netwerkinstellingen op uw mobiel apparaat, open de BeoSetup-app, selecteer ‘BeoSound 2’ uit de lijst, en selecteer uw thuisnetwerk uit de lijst.

Zie Start

Tot u klaar hebt met het instellen voor een nieuw netwerk, onthoudt de BeoSound 2 de huidige netwerkinstellingen en kunt de instelling dus altijd annuleren en terug naar de gebruikte netwerkinstellingen gaan door nogmaals op de knop SETTINGS te drukken.