VERBINDING CONFIGUREREN

Uw BeoSound 2 is nu operationeel. U moet verbinding maken met uw Wifi-netwerk om volledig gebruik te kunnen maken van het apparaat.

Om de BeoSound 2 toe te voegen aan uw Bang & Olufsen-account en het met Wifi te verbinden, moet u de volgende stappen volgen:

1. Uw BeoSound 2 knippert een minuut lang oranje nadat u het voor de eerste keer inschakelt. Dit betekent dat het klaar is om ontdekt te worden.
  2. Open de Bang & Olufsen-app, ga naar de pagina Instellingen, en vervolgens naar Mijn producten.
  3. In het scherm Mijn producten klikt u op het plusteken om een nieuw apparaat toe te voegen.
  4. De app zal u vragen Bluetooth in te schakelen om het apparaat te ontdekken.
  5. De BeoSound 2 verschijnt nu onderNieuwe producten gevonden. Klik op het "+"-teken om het apparaat te selecteren.
  6. Volg de instructies voor het instellen op het scherm. Wijzig ook de naam van het apparaat.
  7. Selecteer het draadloze netwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer uw wachtwoord in om uw apparaat met het netwerk te verbinden.
  8. Ga door naar het volgende scherm om te controleren of er software-updates zijn. Installeer de software-update, indien nodig.

Nu uw BeoSound 2 met Wifi verbonden is, is het klaar voor Multiroom en om muziek te streamen.