DOWNLOAD DE BANG & OLUFSEN-APP

Download de Bang & Olufsen-app om het meeste uit uw BeoSound 2 te halen. Vanuit deze app kunt u uw BeoSound 2 instellen, configureren en bedienen. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Om de app te downloaden op uw iOS-apparaat, zoekt u naar de "Bang & Olufsen"-app in de App Store. U kunt de app ook vinden door deze link te volgen. Klik op DOWNLOADEN en daarna op INSTALLEREN. De app wordt dan op uw apparaat gedownload. U moet verbinding hebben met Wifi om de app te kunnen downloaden.

Om de app te downloaden op uw Android-apparaat, zoekt u naar de "Bang & Olufsen"-app in de Play Store. U kunt de app ook vinden door deze link te volgen. Klik op INSTALLEREN. De app wordt dan op uw apparaat gedownload. U moet verbinding hebben met Wifi om de app te downloaden.

Wanneer u de Bang & Olufsen-app voor het eerst opstart word u gevraagd om een gebruikersaccount aan te maken.