Een apparaat verbinden via line-in

U kunt een muziekapparaat met uw BeoSound 2-speaker verbinden via line-in en als line-in speaker gebruiken.

U kunt het volume van uw speaker zowel op het via line-in verbonden apparaat en op de speaker aanpassen.

Als u bent beginnen afspelen via de bron die op de line-in-aansluiting op uw speaker is aangesloten en er geen geluid te horen is, moet u eventueel het niveau voor het line-in-signaal veranderen met de BeoSetup-app.

Selecteer in het menu ‘INSTELLINGEN’ het menu ‘GEVOELIGHEIDSWAARDE OP LINE-IN’ om de gevoeligheidswaarde voor line-in te veranderen. Welke instelling u kiest, hangt af van het verbonden product. Hoog is geschikt voor de meeste draagbare mp3-spelers. Medium is de standaardinstelling voor audioapparatuur en computers. Laag is geschikt voor DVD/BD-spelers.

Als u via line-in afspeelt en omschakelt naar een andere bron, kunt u opnieuw via line-in verbinding maken door ofwel door de beschikbare bronnen te bladeren door twee keer te tikken op het touchpaneel van de BeoSound 2 of via de Bang & Olufsen app.

Als u afspelen via line-in stopt, zal BeoSound 2 na 3 minuten omschakelen naar standby.