HbbTV

Deze functie is alleen in bepaalde markten beschikbaar.

Uw televisie ondersteunt HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV). HbbTV is een online dienst waarbij u toegang krijgt tot een groot aantal diensten, zoals catch-up TV, wedstrijden, interactieve reclame en sociale netwerken. Om de informatie te bekijken, moet uw televisie verbonden zijn met het internet.

HbbTV wordt niet ondersteund door alle zenders en de geleverde inhoud hangt af van de omroep. Het is ook mogelijk dat bepaalde inhoud door een uitzender wordt geblokkeerd.

HbbTV activeren

1. Druk op  om het menu Home te openen.
  2. Gebruik de pijltjestoetsen om Instellingen te selecteren en druk op de middelste knop.
  3. Druk op T20-Nav-Up.jpg of T20-Nav-Down.jpg om Beeld & programma’s... te selecteren en druk op demiddelste knop.
  4. Druk op T20-Nav-Up.jpg of T20-Nav-Down.jpg om Programma's te selecteren en druk op de knop T20-Nav-Right.jpg .
  5. Druk op T20-Nav-Up.jpg of T20-Nav-Down.jpg om HbbTV te selecteren en druk op de middelste knop.
  6. Volg de instructies op het scherm.

LG beschrijft voor meer informatie over HbbTV:

Geniet van de vele en uiteenlopende programma's die u via HbbTV kunt bekijken.

• Servicefuncties zijn mogelijk beperkt als de tv niet is verbonden met het internet.
  • De functionaliteit en kwaliteit van de HbbTv-dienst kunnen verschillen, afhankelijk van de kwaliteit van uw breedbandverbinding.
  • We kunnen niet garanderen dat alle diensten op HbbTV beschikbaar zijn – alleen die diensten die uw omroep wenst te ondersteunen.
  • Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen.
  • Wanneer DVR of Live Playback is ingeschakeld, wordt HbbTV uitgeschakeld.