Koppelen, netwerkstatus en fabrieksinstellingen herstellen

Achterop de televisie vindt u een knop voor koppeling en om de fabrieksinstellingen opnieuw in te stellen.

Wanneer u onderaan de televisie op de knop PAIRING drukt en deze 1,5 seconden vasthoudt, opent u de televisie om te koppelen met een afstandsbediening. Druk nogmaals op de toets om de koppelmodus te annuleren

Druk op de toets FACTORY RESET  en houd deze langer dan 10 seconden vast. De fabrieksinstellingen van de televisie worden hersteld, alle instellingen die u heeft gedaan zullen verdwijnen.

Het indicatorlampje NETWORK STATUS onder de knop FACTORY RESET  geeft u een status van koppeling en de netwerkverbinding:

Wit (ononderbroken) Verbonden met een netwerk.
Wit (knipperend) De televisie is losgekoppeld van de netvoeding, opnieuw gekoppeld en start nu op.
Oranje (ononderbroken) Verbonden met een draadloos netwerk, signaalsterkte is zwak.
Oranje (knipperend) Verbinding maken met een draadloos netwerk.
Rood (kort, ononderbroken) Koppelen is niet gelukt. Probeer het nogmaals. Neem contact op met uw dealer als dit probleem zich blijft voordoen.
Rood (knippert langzaam) Software wordt bijgewerkt.
Blauw (ononderbroken) Draadloos netwerk is niet ingesteld, en er is geen bekabelde netwerkverbinding.
Blauw (kort, ononderbroken) Koppeling gelukt.
Blauw (knipperend) De televisie is open voor koppeling.