Programmalijst en favorieten

Open een lijst met programma's terwijl u tv kijkt en sla uw favoriete programma's op.

Druk op T20-Nav-Right.jpg terwijl u de live-uitzending bekijkt, druk op de middelste toets om direct een lijst met programma's te openen.

In sommige markten worden programma's 'kanalen' genoemd.

LG beschrijft voor meer informatie over het Live-menu en het toevoegen van programma's aan My Channels:

Live-menu

U kunt de verschillende functies heel eenvoudig gebruiken tijdens het bekijken van tv-uitzendingen.

1. Start Live-tv door op HOME te drukken.
  2. U kunt op de knop naar rechts op uw afstandsbediening drukken om het Live-menu te zien.

1. Kanalen: Bekijk een lijst met inhoud die op dit moment wordt uitgezonden.
  2. Aanbevolen: ontvang kanaal- en programma-aanbevelingen op basis van uw kijkgeschiedenis.
  • De kanalen die worden weergegeven in de lijst met kanalen zijn afkomstig van de kabelserviceprovider. Als de serviceprovider de kanalen zonder kennisgeving wijzigt, kunnen de kanalen die in de kanaallijst worden weergegeven dus afwijken van de daadwerkelijke tv-kanalen.
  • Aangezien de kanaalinformatie die in de kanaallijst wordt weergegeven informatie bevat die door de externe EPG (elektronische programmagids) is geleverd, kan deze dus afwijken van de eigenlijke tv-kanalen.
  • Om de juiste aanbevelingsservices te ontvangen, dient u de instellingen voor uw netwerk, regio en automatisch afstemmen te configureren.
  • De configureerbare items kunnen verschillen per land.

Mijn kanalen

Als u kanalen aan My Channels toevoegt, kunt u de programma's die worden uitgezonden in de toegevoegde kanalen van elke app bekijken.

Een kanaal toevoegen...

1. Druk op de THUIS-knop op de afstandsbediening.
  2. Selecteer My Channels in de linkeronderhoek van het scherm.
  3. Selecteer Kanaal toevoegen voor een lijst met kanalen. Selecteer in de lijst met kanalen het kanaal dat u wilt toevoegen.
  • Op dezelfde manier kunt u andere kanalen aan My Channels toevoegen.

• Als u een kanaal selecteert dat al aan My Channels is toegevoegd, kunt u dat kanaal ook in andere apps gebruiken.
  • U kunt de toegevoegde kanalen op dezelfde manier verplaatsen/verwijderen als de manier waarop u apps beheert.*

*Zie voor meer informatie over het beheer van apps het artikel 'BASISBEDIENING'.