Aangesloten producten bedienen

De ingebouwde Peripheral Unit Controller (PUC) fungeert als een tolk tussen aangesloten videoproducten, zoals een set-topbox, een videorecorder of een Blu-ray-speler en uw Bang & Olufsen-afstandsbediening.

Download een Peripheral Unit Controller-tabel (PUC) en gebruik de Bang & Olufsen-afstandsbediening om toegang tot de functies van uw niet-Bang & Olufsen-product te krijgen Meer informatie over het downloaden van een PUC-tabel vindt u in het artikel 'SERVICE EN SOFTWARE-UPDATE'.

Raadpleeg de bedieningshandleiding van het product voor instructies voor de verschillende functies.

Sommige functies van de televisie zijn mogelijk niet beschikbaar wanneer producten van een ander merk dan Bang & Olufsen zijn aangesloten. Niet alle aangesloten videoproducten worden door Bang & Olufsen ondersteund. Neem voor meer informatie over ondersteunde producten contact op met uw Bang & Olufsen-dealer.

Andere producten  met BeoRemote One bedienen

Sommige functies zijn rechtstreeks via de BeoRemote One beschikbaar wanneer u de producten inschakelt. Extra functies zijn via de toets LIST beschikbaar op het scherm van de afstandsbediening.

1. Druk op TV om de bronnenlijst in het BeoRemote One-scherm weer te geven en selecteer daarna  of  om de bronnaam weer te geven die voor een verbonden product is ingesteld, zoals  HDMI IN A.
  2. Druk op de middelste toets om de bron in te schakelen.
  3. Druk op LIST om een lijst met brongerelateerde functies te openen.
  4. Druk op of  en vervolgens op de middelste knop om de gewenste functie in te schakelen

Om snel een favoriete bron te openen, kunt u de bron opslaan onder een van de MyButtons op de BeoRemote One. Raadpleeg het artikel 'DE TV-ERVARING PERSONALISEREN' voor meer informatie.