Aangesloten producten instellen

Als u extra videoproducten op uw televisie aansluit, kunt u de producten in het menu Bronnenlijst instellen.

Als de televisie is ingeschakeld en u extra producten op een HDMI IN -ingang aansluit, zal de televisie een niet-geconfigureerde bron detecteren. Er verschijnt een bericht op het scherm en u kunt de instructies volgen om de bron te configureren. Afhankelijk van het feit of u de producten aansluit op een HDMI-ingang aan de achterkant van uw SoundCenter of aan de zijkant van het televisiescherm, kan de volgorde van de handelingen waarmee u een product moet instellen, verschillen. We raden u aan om producten via een van de HDMI A-D-ingangen achter op het SoundCenter aan te sluiten.

Door een product dat op de televisie is aangesloten te registreren, kunt u het met uw BeoRemote One bedienen. Hiervoor moet u echter een van de HDMI A-D-ingangen op de achterkant van het SoundCenter gebruiken, samen met een PUC-aansluiting en een infraroodzender.

Bronnen hebben standaardinstellingen, bijvoorbeeld voor geluid en beeld, die geschikt zijn voor de meeste situaties, maar u kunt die instellingen ook veranderen.

1. Druk op  om het menu Home te openen.
  2. Gebruik de pijltjestoetsen om Instellingen te selecteren en druk op de middelste knop.
  3. Druk op  of  om Geluid & BeoLink... te selecteren en druk op de middelste knop.
  4. Druk op  of  om de Bronnenlijst te selecteren en druk op T20-Nav-Right.jpg .
  5. Druk op  of  om een bron te selecteren en druk op de middelste knop.
  6. Volg de instructies op het scherm.

U kunt de bron de naam geven die u in de bronnenlijst wilt zien verschijnen door Naam te selecteren, op de middelste knop te drukken en de instructies op het scherm te volgen.*

*Deze wijziging wordt wordt ook weergegeven op uw BeoRemote One-scherm.

In het configuratiemenu  verbindt u het aangesloten product met een PUC-tabel en een PUC-aansluiting en kiest u of het product automatisch op stand-by moet worden overgeschakeld. Meer informatie over het downloaden van een PUC-tabel vindt u in het artikel 'SERVICE EN SOFTWARE-UPDATE'.

U kunt ook een luidsprekergroep kiezen die moet worden geactiveerd wanneer u de bron selecteert. Meer informatie over geluidsmodi en luidsprekergroepen vindt u in het artikel 'GELUIDSINSTELLINGEN'.