Standinstellingen

Als de televisie is voorzien van de optionele gemotoriseerde vloerstand, kunt u deze draaien met behulp van de afstandsbediening.

Bovendien kunt u de televisie zodanig instellen dat hij automatisch naar uw favoriete kijkpositie wordt gedraaid wanneer u hem inschakelt. Hij kan naar een andere positie draaien wanneer u bijvoorbeeld naar een aangesloten radio luistert en naar een stand-bystand draaien wanneer u uw televisie uitschakelt. U kunt ook andere standposities instellen voor andere luister- of kijkposities.

1. Druk op  om het menu Home te openen.
  2. Gebruik de pijltjestoetsen om Instellingen te selecteren en druk op de middelste knop.
  3. Druk op  of  om Geluid & BeoLink... te selecteren en druk op demiddelste knop.
  4. Druk op  of  om Stand te selecteren en druk op de knop T20-Nav-Right.jpg
  5. Druk op  of  om een menu-item te selecteren en druk op de middelste knop.
  6. Volg de instructies op het scherm.

Standposities aanmaken

Als uw televisie is uitgerust met een gemotoriseerde vloerstand of muurbeugel, kies dan een positie voor het opstarten en een voor de stand-by. U kunt de standposities ook naar eigen keuze instellen, bijvoorbeeld voor wanneer u in de stoel aan het lezen bent of aan de eettafel zit. Open het menu  Standposities om een standpositie op te slaan, een naam te geven of te verwijderen. Open een specifieke standpositie en hernoem deze.

Het is niet mogelijk om de standposities Opstarten en Stand-by een andere naam te geven of te verwijderen.

De stand afregelen

Als uw opstelling een gemotoriseerde vloerstand omvat, zult u tijdens het instellen van de televisie voor eerste gebruik worden gevraagd om de gemotoriseerde beweging te kalibreren. Voor de vloerstand doet u dit door de afstand van de stand tot de muur in te geven. Volg hiervoor de instructies op het scherm. De gemotoriseerde stand van de televisie zal pas werken als het kalibratieproces voltooid is. Als de televisie later op een andere plaats wordt gezet, bijvoorbeeld in een hoek, moet u de gemotoriseerde beweging opnieuw kalibreren. Voor informatie over het verplaatsen van uw televisie, zie het artikel 'UW TELEVISIE INSTALLEREN'.

Afhankelijk van uw opstelling kunt u een menu Standafregeling openen voor de posities van de stand of de muurbeugel.

De televisie met een gemotoriseerde vloerstand instellen

1. In het menu Standafregeling gebruikt u  en om de televisie met de buis van de vloerstand te draaien en  en  om de televisie met de basis van de vloerstand te draaien. De televisie moet parallel zijn met de muur erachter.
  2. Druk op de middelste knop om naar de volgende stap te gaan.
  3. Gebruik de nummertoetsen of druk op de middelste toets om de afstand tussen de stand en de muurslede te activeren, gebruik   en druk op de middelste toets.
  4. Selecteer VOLGENDEen druk op de middelste toets om uw instellingen op te slaan.

Als uw televisie net is verplaatst, zult u worden gevraagd om nieuwe standposities in te stellen.

De televisie met een gemotoriseerde muurbeugel instellen

1. Druk in het menu Standafregeling op  of  en vervolgens op de middelste toets om te selecteren of de muurbeugel aan de linker- of de rechterkant van de televisie is geplaatst.

Transport van een stand

De verplaatsing van uw televisie en de vloerstand naar een andere plaats moet door gekwalificeerd personeel worden uitgevoerd. U moet de transportmodus activeren. Dit zorgt ervoor dat het kalibratiemenu wordt weergegeven als u de televisie opnieuw inschakelt, zodat u de afstand tot de muur opnieuw kunt invoeren. Alle opgeslagen standposities worden verwijderd wanneer u de transportmodus activeert.

WAARSCHUWING! De televisie mag niet worden opgetild of fysiek worden verplaatst wanneer hij op de vloerstand is gemonteerd. Dit kan ervoor zorgen dat het TV-scherm breekt. Neem contact op met uw dealer.

1. Als Transport standaard is geselecteerd, druk dan op de middelste toets om de transportmodus te activeren. Selecteer OK en druk op de middelste toets om te bevestigen. Als u de transportmodus niet wilt activeren, selecteer dan annuleren .

Als de stand werd verplaatst, moet u de stand kalibreren en de standposities opnieuw instellen.