Ta opp musikk

Music Catch er kun tilgjengelig i enkelte markeder.

For mer informasjon om Music Catch, beskriver LG:

Det er en funksjon du når som helst kan bruke til å ta opp musikk fra TV.
  1. Mens du ser på en direktesending, trykk på (OK)-knappen.
  2. Trykk på Start opptak-knappen i venstre hjørne av skjermen.
  3. Trykk på START MUSIKKOPPTAK-knappen.
  • Velg en enhet som skal brukes til å ta opp musikk når USB-harddisken er koblet til TV-en.
  • Dersom det ikke er nok lagringsplass igjen på USB-harddisken, er det ikke sikkert Music Catch vil fungere skikkelig. For å bruke Music Catch-funksjonen, trenger du en USB-harddisk som har minst 100 MB.
  • Du kan se lagrede filer i Musikk-appen, og du kan åpne dem på en PC eller bærbare enheter.
  • Filer du har tatt opp, er lagret i formatet .aac eller .mp3. (Lagringsformatet varierer, avhengig av TV-modellen.)
  • Dersom du bytter app eller datainngang under et opptak, blir opptaket automatisk avsluttet, og opptaksfilene blir lagret.
  • Kun tilgjengelig for analoge sendinger.
  • Med Music Catch-funksjonen kan du spille musikk i opptil to timer.