Internett-kanaler

Denne funksjonen gjelder kun for enkelte markeder.

Du kan se sendinger i sanntid via denne tjenesten på Internett. Du kan se informasjon om nye Internett-kanaler eller administrere kanalene du liker i CHANNEL PLUS.

Aktiver CHANNEL PLUS

1. Trykk  for å få opp hjem-menyen.
  2. Bruk piltastene  eller  og senter-knappen for å velge Innstillinger, deretter Bilde og programmer...og så Generelt.*
  3. Still CHANNEL PLUS til .

*I noen markeder må du velge og samtykke til CHANNEL PLUS-appen fra Hjem-menyen i stedet.

For ytterligere informasjon om å se på Internett-kanaler, beskriver LG:

1. Du kan se en Internett-kanal på Live TV.
  2. Mens du ser på en Internett-kanal, klikk på den grønne knappen på fjernkontrollen. Du kan starte CHANNEL PLUS.
  3. Du kan bruke «Interaktiv kanal»-tjenesten som gir brukere muligheten til å på praktisk vis nyte innhold knyttet til den gjeldende kanalen, uten å måtte bytte app.
    Du kan bruke «Interaktiv kanal» ved å trykke på knappene på fjernkontrollen din, eller klikke på skjermen i henhold til instruksjonene som vises på skjermen for Internett-kanalen.*
  • Noen Internett-kanaler støtter kanskje ikke denne tjenesten.
  • Noen typer innhold kan forårsake et bytte fra Live TV-appen til en annen app.
  • TV-en skal være koblet til et nettverk med Internettilgang.
  • Du må samtykke til brukeravtalen for seerinformasjon og personlig tilpasset reklame, for å kunne bruke denne funksjonen.
  • Direkteavspilling, planlagt titting og opptak er ikke tilgjengelige for Internett-kanaler.
  • Internettkanal-tjenester kan stanses eller endres uten varsel av kringkasteren.
  • Dersom du ikke ønsker å se på Internett-kanaler, kjør CHANNEL PLUS-appen og trykk på Innstillinger-knappen for å velge Av.**

*Disse funksjonene er kun tilgjengelige for enkelte markeder.

**Dette gjelder kun i enkelte markeder. For andre markeder kan innstillingen utføres i Generelt-menyen.