Snu TV-en

Snu TV-en din med fjernkontrollen.

Snu TV-en mens den er montert på en gulvsokkel.

1. Trykk på LISTE, deretter  eller  for å hente frem Stativ på BeoRemote One-skjermen, og trykk så på senter-knappen.
  2. Velg Manuell kontroll og trykk deretter på senter -knappen.
  3. Trykk på  eller  for å snu TV-en etter røret på gulvsokkelen.
  4. Trykk på  eller  for å snu TV-en ved bunnen av gulvsokkelen, eller ...
  5. ... trykk på  eller på  for å utheve en posisjon du vil snu TV-en til, og trykk på senter -knappen.

Snu TV-en når den er montert på veggbrakett

1. Trykk på LISTE og deretter  eller  for å hente frem Stativ på BeoRemote One-skjermen, og trykk så på senter-knappen.
  2. Velg Manuell kontroll og trykk deretter på senter -knappen.
  3. Trykk på eller  for å slå på TV-en, eller ...
  4. ... trykk på  eller  for ¨å utheve en posisjon du vil snu TV-en til, og trykk på senter-knappen.

For å bruke den motoriserte gulvsokkelen, må du kalibrere sokkelen først. For mer informasjon kan du se artikkelen «SOKKELINNSTILLINGER».