Flervinduvisning

Med flervinduvisning kan du se enda et program eller eksterne inndata i en annen visning.

Du kan hente frem flervinduvisning hvis du trykker på LISTE, deretter  eller for å finne Flervinduvisning  på BeoRemote One-skjermen, og så på senter-knappen.

For ytterligere informasjon om å se på to kilder samtidig, beskriver LG:

1. Trykk på HJEM-knappen på fjernkontrollen.
  2. Kjør Flervisnings-appen.

• I Flervisning-modus kan du trykke på Fullskjerm-knappen for hver skjerm for å gå til fullskjermvisning.
  • Når du velger en skjerm, spiller TV-en av lyden for den valgte skjermen.
  • Bruk P opp og ned-tasten på fjernkontrollen din for å endre programmene på den valgte skjermen.
  • Flervisning er kanskje ikke tilgjengelig for Ultra HD-programmer.
  • Flervisning og opptaksfunksjonen (kun tilgjengelig i enkelte land) kan ikke brukes samtidig.
  • Flervisning og direkteavspilling (kun tilgjengelig i enkelte land) kan ikke brukes samtidig.
  • Bruk av flervinduvisning kan være begrenset, avhengig av den tilkoblede enheten eller styrken på kringkastingssignalet.

Valg av inngang

1. Du kan velge en inngang for hver skjerm ved å trykke på Mer-knappen på toppen av TV-skjermen din.

• Når du kjører funksjonen for første gang, viser én av skjermene Live TV du nylig så på, eller en ekstern inngang. Funksjonen husker deretter kombinasjonen av innstillinger for de to skjermene, og henter dem frem til fremtidig bruk.*
  • Støttede bildetyper for én skjerm kan variere, avhengig av innstillingene på den andre skjermen.
  • Tilgjengelige innstillinger for de to skjermene kan variere, avhengig av modell eller land.

*Denne funksjonen er kun tilgjengelig på enkelte markeder.