Vedlikehold

Jevnlig vedlikehold, for eksempel rengjøring, er brukerens ansvar.

Bruk aldri alkohol eller andre løsemidler til å rengjøre noen del av TV-en.

Skjerm

Bruk en mild vinduspuss og rengjør skjermen lett, uten å etterlate striper eller spor. Noen mikrofiberkluter kan skade det optiske belegget, fordi de har en kraftig slipende effekt.

Kabinett og kontroller

Tørk støv av overflatene med en tørr, myk klut. For å fjerne flekker eller smuss, bruk en myk, fuktig klut eller en løsning av vann og mildt vaskemiddel, for eksempel oppvaskmiddel.

Høyttalerdeksel

Under rengjøring er det anbefalt å fjerne høyttalerdekselet. Unngå å spraye væske direkte på skjermen, da dette kan skade høyttalerne. Bruk en myk klut i stedet. Fjern forsiktig høyttalerdekselet ved å støtte det på siden og under.