Fjernkontroll-enheter

Du kan også bruke andre fjernkontroller enn Bang & Olufsen-fjernkontrollen for å styre TV'en din.

Bang & Olufsen-appen

Det er ikke sikkert du kan styre TV-en med Bang & Olufsen-appen så lenge du bruker den gjeldende
programvareversjonen.
Du kan laste ned Bang & Olufsen-appen med den viste QR-koden.

IOS-download-QR.png Android-download-QR.png
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40.png Android_english_get_CMYK.png

Bang & Olufsen-appen lar deg styre TV-en med en smarttelefon eller et iOS-nettbrett, og er spesielt nyttig når du vil strømme musikk.* Både TV-en og enheten din må være på samme nettverk.

*Bang & Olufsen-appen støtter smarttelefoner med den nyeste iOS- eller Android-versjonen
(versjon 4.0 eller nyere) og nettbrett med iOS (den nyeste versjonen).
Bang & Olufsen-appen kan styre TV-en din. Den støtter likevel ikke alle
BeoRemote One-funksjoner.

Vær oppmerksom på at den første konfigureringen må utføres med BeoRemote One. BeoRemote-appen
krever at TV-en din er konfigurert i et nettverk.

LG TV Plus-appen

Du kan kontrollere funksjonene på TV-en din ved å bruke appen som er installert på smartenheten din.

For ytterligere informasjon om LG TV Plus-appen, beskriver LG:

Kontroller TV-en din med LG TV Plus-appen

Du kan trykke på knappene på smartenhetens skjerm for å styre TV-en din.

1. Du kan bruke diverse apper installert på TV-en din.
  2. Du kan fjernstyre TV-programmene, volumet osv.
  3. Du kan flytte pekeren på TV-skjermen.
  • Appens skjerm og funksjonalitet kan endres uten varsel.
  • Tilgjengelige funksjoner kan variere, avhengig av landet og operativsystemet ditt.

Mobiltilkobling

For mer informasjon om mobiltilkobling, beskriver LG:

Magic Mobile Connection lar deg dele og ha glede av innholdet som er lagret på andres smartenheter gjennom TV-en din.

• Vi anbefaler at Android-smartenhetene dine kjører Lollipop eller nyere versjoner av Android.

Koble til en smartenhet med Magic Mobile Connection

Konfigurer en tilkobling ved å følge veiledningen nedenfor:

1. Installer LG TV Plus-appen på smartenheten.
  2. Koble både TV-en og smartenheten din til samme nettverk.
  3. Kjør LG TV Plus-appen, og konfigurer en tilkobling til TV-en din ved å følge instruksjonene på skjermen.
  4. Trykk på HJEM-knappen, så vises en liste over sammenkoblede smartenheter til høyre på skjermen.
  5. Velg den ønskede smartenheten.

• Android-smartenheter vil automatisk prøve å koble til på nytt når de kommer inn i nettverkssonen etter at den opprinnelige tilkoblingen er opprettet.

Del innhold med Magic Mobile Connection

Du kan dele og benytte innholdet på smartenheten din gjennom TV-en.

1. Kjør LG TV Plus-appen som er installert på smartenheten din.
  2. Konfigurer ønsket innhold på TV-en din.
  • Støttede funksjoner kan variere, avhengig av versjonen for og produsenten av operativsystemet for smartenheten din.

Bruk datamus og tastatur

Bruk av datamus er kun tilgjengelig i enkelte markeder. For mer informasjon om å bruke datamus og tastatur, beskriver LG:

Bruk en kablet eller trådløst USB-datamus

Koble musen til USB-inngangen. Bruk musen til å flytte musepekeren på TV-skjermen og velge menyen du ønsker.

• Høyreknappen og spesialknappene på musen fungerer ikke.
  • Når du bruker en trådløs mus eller et trådløst tastatur med USB-tilkobling, kan opplevelsen bli påvirket av avstanden og den trådløse tilkoblingens tilstand.

Bruk et kablet eller trådløst USB-tastatur

Koble tastaturet til USB-inngangen. Du kan angi tekst med den tilkoblede tastaturenheten.

• På noen skjermer er det ikke mulig å angi tekst.
  • Vi anbefaler at du bruker et produkt som er bekreftet kompatibelt med LG TV-er. LOGITECH K360, LOGITECH K400, LOGITECH K750, LG Electronics MKS-1200
  • Du kan endre språk for inndata ved å trykke på tasten for språkbytte eller høyre Alt-tast - du kan også endre språk ved å trykke på Ctrl-tasten og mellomromstasten samtidig.*
  • Bruk av trådløst USB-tastatur kan påvirkes av bruksrekkevidden og de trådløse omgivelsene.
  • For å angi tekst i tekstfeltet, bruk skjermtastaturet på TV-en eller et USB-tastatur.

*I noen markeder bytter du språk med den høyre Alt-tasten, og du kan endre modus ved å trykke på F12.

Bruk av håndkontroller

I noen markeder kan du bruke en håndkontroller med USB-tilkobling. For mer informasjon om bruk av håndkontroller, beskriver LG:

Koble håndkontrolleren din til USB-inngangen på TV-en, dersom spillet krever en håndkontroller.

• Vi anbefaler at du bruker en håndkontroller som er bekreftet kompatibel med LG TV-er. LOGITECH F310, LOGITECH F510, LOGITECH F710, LOGITECH Rumblepad 2, LOGITECH Cordless Rumblepad 2, LOGITECH Dual Action Gamepad, MICROSOFT Xbox 360 Controller (kablet), SONY Playstation(R)3 Controller