Musikk- og videotjenester

Få tilgang til tjenester som Spotify, Deezer og TuneIn, hvis du har de nødvendige abonnementene, og finn og strøm musikk for en hver anledning.

Få tilgang til YouTube og et bredt utvalg av videoinnhold, som film- og TV-klipp, musikkvideoer, korte filmer og annet innhold som er lagt ut av brukerne.

For å bruke musikk- eller videotjenester, må TV-en din være koblet til Internett. For mer informasjon om nettverk, se artikkelen «NETTVERKSINNSTILLINGER».

Ikke alle tjenester er tilgjengelige i alle markeder.

Hent frem en video- eller musikktjeneste

Hent frem og aktiver en tjeneste for å se på eller lytte til videoene eller musikken du er ute etter. Tjenestene er tilgjengelige via fjernkontrollen din, eller via apper i Hjem-menyen.

1. Trykk på , bruk piltastene for å utheve en tjeneste som er tilgjengelig som en app, og trykk deretter på senter-knappen, eller ...
  2. ... trykk på TV eller MUSIKK for å hente frem kilder på BeoRemote One-skjermen og  eller  for å utheve kildenavnet som tilhører tjenesten du vil aktivere, og trykk så på senter-knappen.*
  3. Dersom der et nødvendig, angi brukernavnet og passordet for den relevante kontoen.

*Hvis du er ute etter NETFLIX og AMAZON, må du trykke direkte på knappene deres for å aktivere dem.

Spotify-programvaren er underlagt tredjepartslisenser du finner her:
https://developer.spotify.com/esdk-third-party-licenses/