HbbTV

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i enkelte markeder.

TV-en din støtter HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV). HbbTV er en nettbasert tjeneste hvor du kan få tilgang til et bredt utvalg av tjenester, som TV-repriser, konkurranser, interaktive reklamer og sosiale nettverk. For å se informasjonen, må TV-en din være koblet til Internett.

HbbTV støttes ikke av alle kringkastere, og innholdet som leveres er avhengig av kringkasteren. Dessuten kan innhold være blokkert av enkelte kringkastere.

Aktiver HbbTV

1. Trykk på  for å hente frem Hjem-menyen.
  2. Bruk piltastene for å velge Innstillinger, og trykk på senter-knappen.
  3. Trykk på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg for å velge Bilde og programmer ...og trykk deretter på senter-knappen.
  4. Trykk på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg for å velge Programmer, og trykk deretter på  T20-Nav-Right.jpg-knappen.
  5. Trykk på T20-Nav-Up.jpg eller T20-Nav-Down.jpg for å velge HbbTV, og trykk deretter på senter-knappen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen.

For mer informasjon om HbbTV, beskriver LG:

Få et bredt utvalg av innhold fra HbbTV-aktiverte tjenester.

• Tjenestefunksjonene kan være begrenset når TV-en ikke er koblet til Internett.
  • HbbTV-tjenestens funksjonalitet og kvalitet kan variere, avhengig av kvaliteten på bredbåndstilkoblingen din.
  • HbbTV-tjenesten er ikke garantert tilgjengelig for alle programmer – kun de programmene kringkasteren din velger å støtte.
  • Denne funksjonen er kun tilgjengelig i enkelte land.
  • Når opptaksboksen eller direkteavspilling er i drift, er HbbTV deaktivert.