Sammenkobling, nettverksstatus og fabrikkresetting

På baksiden av TVen finner du en knapp for sammenkobling og tilbakestilling.

Når du trykker og holder knappen SAMMENKOBLING , som er plassert på bunnen av TV'en, i 1,5 sekunder, åpner du TVen for sammenkobling med en fjernkontroll. Trykk på knappen igjen for å avbryte sammenkoblingsmodus.

Trykk og hold FABRIKKRESETT knappen i mer enn 10 sekunder, og TVen tilbakestilles til fabrikkinnstillingene, og alle innstillinger du har satt, vil forsvinne.

NETTVERKSTATUS indikatorlyset under knappen  FABRIKKRESETT  gir deg status for sammenkoblingen og nettverkstilkoblingen:

Hvit (fast) Koblet til et nettverk.
Hvit (blinker) TV har blitt koblet fra strømnettet, koblet til igjen og starter nå.
Orange (fast) Koblet til et trådløst nettverk, signalstyrken er lav.
Orange (blinker) Kobler til et trådløst nettverk.
Rød (fast kort) Sammenkobling mislyktes. Prøv igjen, og hvis problemet vedvarer, kontakt din forhandler.
Rød (blinker sakte) Programvaren oppdateres.
Blå (fast) Trådløst nettverk er ikke innstilt, og det er ingen kablet nettverkstilkobling.
Blå (fast kort) Sammenkobling vellykket.
Blå (blinker) TV'en er åpen for sammenkobling.