Programliste og -favoritter

Hent frem en liste over programmer mens du ser på TV, og lagre favorittprogrammene dine.

Trykk på T20-Nav-Right.jpg mens du ser på direktesendingen, og trykk på senter-knappen for å hente frem listen over programmer.

I noen markeder omtales programmer som kanaler.

For ytterligere informasjon om Live-menyen og å legge programmer til Mine kanaler, beskriver LG:

Live-meny

Du kan enkelt bruke de relevante funksjonene når du ser på TV-sendinger.

1. Kjør Live TV ved å trykke på HJEM.
  2. Du kan trykke på høyre-pilen på fjernkontrollen for å se live-menyen.

1. Programmer: Se en liste over kringkastingsinnhold som sendes for øyeblikket.
  2. Anbefalt: Få programanbefalinger basert på seerhistorikken din.
  • Programmene som vises i programlisten er et programoppsett fra tjenesteleverandøren av sendingene. Det vil si at hvis tjenesteleverandøren har endret programoppsettet sitt uten advarsel, kan programmene som vises i programlisten, være anderledes enn de faktiske TV-programmene.
  • Fordi programinformasjonen som vises i programlisten inkluderer informasjon fra eksterne leverandører av elektroniske programguider (EPG-leverandører), kan den avvike fra de faktiske TV-programmene.
  • For å motta skikkelige anbefalingstjenester, må du konfigurere nettverket ditt, regionen din og automatisk tuning.
  • De konfigurerbare elementene varierer fra land til land.

Mine kanaler

Hvis du legger programmer til Mine kanaler, kan du sjekke og se på programmer som sendes i de tillagte programmene for enhver app.

Legger til et program ...

1. Trykk på HJEM-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Mine kanaler til venstre nederst på skjermen.
  3. Dersom du velger Legg til kanal, vises en liste over programmer. Velg programmet du ønsker å legge til fra programlisten.
  • Du kan fortsette å legge andre programmer til Mine kanaler på samme måte.

• Dersom du velger et program som allerede er lagt til i Mine kanaler, får du tilgang til programmet i andre apper også.
  • Du kan flytte/slette programmene du har lagt til, på samme måte som når du administrerer apper.*

*For mer informasjon om hvordan du kan administrere apper, se artikkelen «GRUNNLEGGENDE BETJENING».