Betjen sammenkoblede produkter

Den innebygde kontrolleren for periferienheter fungerer som tolk mellom de tilkoblede videoproduktene som for eksempel en TV-mottaker, videoopptaker, Blu-ray-spiller og Bang & Olufsen-fjernkontrollen din.

Last ned tabellen for periferienhet-kontrolleren, og bruk Bang & Olufsen-fjernkontrollen din for å få tilgang til funksjonene produktet ditt, som ikke er fra Bang & Olufsen, har å by på. For å få informasjon om hvordan du kan laste ned tabellen for periferenhet-kontrolleren, se artikkelen 'SERVICE OG PROGRAMVAREOPPDATERING'.

For instruksjoner om de diverse funksjonene produktet ditt har å by på, kan du se produktets egen veiledning.

Noen av TV-ens egenskaper og funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige når produkter som ikke er fra Bang & Olufsen er koblet til. Ikke alle tilkoblede videoprodukter støttes av Bang & Olufsen. For mer informasjon om støttede produkter, kan du kontakte din Bang & Olufsen-forhandler.

Styr andre produkter med BeoRemote One

Noen funksjoner er tilgjengelige direkte via BeoRemote One når du slår på produktene. Ytterligere funksjoner er tilgjengelige via LISTE-knappen på fjernkontrollskjermen.

1. Trykk på TV for å hente frem kildene på BeoRemote One-skjermen, og deretter  eller  for å utheve kildenavnet som er konfigurert for et sammenkoblet produkt, for eksempel HDMI IN A.
  2. Trykk på senter-knappen for å slå det på.
  3. Trykk på LISTE for å hente frem en liste over kilderelaterte funksjoner.
  4. Trykk på eller , og deretter på senter-knappen for å aktivere funksjonen du ønsker.

For å raskt hente fram en favorittkilde, kan du lagre kilden på en MyButton på BeoRemote One. For ytterligere informasjon, se artikkelen «TILPASS TV-OPPLEVELSEN».