Introduksjon

Denne guiden inneholder tilleggsinformasjon om bruk av Bang & Olufsen-produktet og tilkoblede produkter, og beskriver produktets funksjoner og funksjoner mer detaljert. For eksempel, kan du finne informasjon om innstillinger, hvordan du styrer produktet ditt med en Bang & Olufsen-fjernkontroll og hvordan du konfigurerer en nettverkstilkobling. Vi forventer at forhandleren din leverer, installerer og setter opp produktet.

Bang & Olufsen forhandleren er første stopp for alle servicespørsmål. Se www.bang-olufsen.com for å finne din nærmeste forhandler.

Beovision Harmony er et samarbeid mellom Bang & Olufsen og LG. Denne guiden inneholder instruksjoner for Bang & Olufsen Soundcenter og Bang & Olufsen-fjernkontrollen.

For instruksjoner og innstillinger for skjermen, gå til LG-siden:
https://www.lg.com/common/index.jsp

1. Velg land
  2. Velg Hjem > Støtte > Nedlastinger > Manualer
  3. Angi modellnummer
  4. Så har du guiden for LG-skjermen.

Merk at noen funksjoner ikke er tilgjengelig på alle markeder.

På denne Bang & Olufsen-hjemmesiden finner du også informasjon om andre funksjoner, for eksempel tilkoblinger, lydinnstillinger og programvareoppdateringer.

Du kan få opp nåværende brukerveiledning via en datamaskin eller en smart enhet.

Vi anbefaler at du blir kjent med en rekke forskjeller mellom fjernkontrollen fra Bang & Olufsen og fjernkontrollen beskrevet i LG-veiledningen. For mer informasjon, kan du se artikkelen 'FJERNKONTROLL'.

Viktig informasjon! Bang & Olufsen er ikke ansvarlig for tilgjengeligheten og ytelsen av Internett-tjenester, inkludert nedlastede programmer og apper. Bang & Olufsen gir det tekniske grunnlaget for å motta Internett-tjenester. Bang & Olufsen gir ikke noen garantier knyttet til tjenestene da leverandørene kan endre innhold og betingelser inkludert fjerning av programmer. Tilgjengelige Internett-tjenester og programmer kan variere avhengig av markedet.