Bang & Olufsen TV-app

Bang & Olufsen TV-appen er den appen i LG-innholdsbutikken som lar deg opprette spesifikke Bang & Olufsen-innstillinger, som lydinnstillinger og høyttalergrupper, i tillegg til å bruke Beovision Harmony sammen med Beoremote One.

Den vil bli installert og satt opp på Beovision Harmony av installasjonsprogrammet.

Du finner den ved å trykke på  for å få opp Hjem-menyen, og bruk  og  for å finne den.

Hvis TV-en blir tilbakestilt til fabrikkinnstillingene, må Bang & Olufsen-TV-appen installeres på nytt. Beoremote One fungerer ikke med TV-en uten Bang & Olufsen-TV-appen.
Finn appen i LG Content Store.

Slik installerer du Bang & Olufsen-TV-appen

Du må bruke en LG-fjernkontroll for denne operasjonen.

Gå til LG Content Store og last ned Bang & Olufsen-appen. Når appen er installert og startet på TVen din, må du starte Beovision Harmony på nytt for å aktivere Bang & Olufsen-førstegangsoppsettet.

Etter omstart vil du bli bedt om å koble din Beoremote One sammen med Beovision Harmony og deretter fortsette til B&O-førstegangsoppsett, som inkluderer alternativer for høyttalere og lydkonfigurasjon, for å få mest mulig ut av TV-høyttalerne og for å kunne kontrollere alle tredjeparts enheter med Beovision Harmony via HDMI-oppsettet.