Datatjänst

För mer information om datatjänst anvisar LG:

Med denna funktion kan användare välja mellan MHEG* (digital text-TV) och text-TV om båda finns på samma gång. Om bara en av dem finns aktiveras antingen MHEG eller text-TV oavsett vilket alternativ du valt.

* Det här systemet har en grupp för multimedia- och hypermediaexperter (MHEG) som kan hjälpa dig att navigera genom alla möjliga visningsalternativ.

• Tjänstefunktionerna kan vara begränsade när TV:n inte är ansluten till internet.
  • När liveuppspelning pågår inaktiveras den här tjänsten.
  • Den här funktionen är endast tillgänglig i vissa länder.

På vissa marknader är även enbart MHEG tillgängligt.

För att ställa in datatjänster trycker du på  och väljer Inställningar och sedan Bild och program ..., Program och Datatjänst.