Internetkanaler

Den här funktionen är endast tillämplig för vissa marknader.

Med den här funktionen kan du titta på sändningar i realtid över internet. Du kan se information om nya internetkanaler eller hantera de kanaler du gillar i CHANNEL PLUS.

Aktivera CHANNEL PLUS

1. Tryck på  för att visa hemskärmen.
  2. Använd pilknappen  eller  och mittknappen för att välja Inställningar, därefter Bild och program ...och sedan Allmänt.*
  3. Ställ in CHANNEL PLUS.

* På vissa marknader måste du markera och godkänna CHANNEL PLUS-appen från hemskärmen istället.

För mer information om att titta på internetkanaler anvisar LG:

1. Du kan titta på en internetkanal i Live-TV.
  2. Klicka på den gröna knappen på fjärrkontrollen medan du tittar på en internetkanal. Du kan starta CHANNEL PLUS.
  3. Du kan använda tjänsten ”Interaktiv kanal” som ger användare möjlighet att njuta av innehåll relaterat till den aktuella kanalen utan att behöva växla mellan appar.
    Du kan använda den interaktiva kanalen genom att trycka på knapparna på fjärrkontrollen eller att klicka på skärmen enligt instruktionerna som visas på skärmen Internetkanal.*
  • Vissa internetkanaler kanske inte stöder denna tjänst.
  • Visst innehåll kan orsaka en växling från Live-TV-appen till en annan app.
  • TV:n bör anslutas till ett nätverk med tillgång till internet.
  • Du måste godkänna användaravtalen om visningsinformation och personlig reklam för att använda denna funktion.
  • Liveuppspelning, schemalagt tittande och inspelning är inte tillgängliga för internetkanaler.
  • Internetkanaltjänster kan stoppas eller ändras utan föregående meddelande av sändningsföretaget.
  • Om du inte vill titta på internetkanaler kör du appen CHANNEL PLUS och trycker på knappen Inställningar för att välja Av.**

* De här funktionerna är endast tillgängliga på vissa marknader.

** Detta gäller endast vissa marknader. För andra marknader kan inställningen anges i menyn Allmänt.